Jump to content

gundamgenesis

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About gundamgenesis

  • Rank
    Wanderer

Profile Information

  • OS
    Windows 7 x64
  1. hello mooms... thanks for answer me... With respect to your hypothesis, you may be right, so I attached to this topic... About .Net 4.0, no need to worry... the original installer works perfectly, even with the bug... last session x86.ini
  2. Hello guys... What are the language(s) you are more comfortable using? Spanish :type: Ok... I will help myself but with a translator different to that of Google... and I will also help with images... INSTALLING WINDOWS 7 x86 OOOOPPPPSSSSS!!!!! ERROR ERROR ERROR... BUUUUUUGGGGGG!!!!! BUT... :g: I LEAVE IT DURING A TIME AND... OMG!!!!! :omg: :noexpression: :doh: AND... INSTALL FROM PROMPT!!!! I'm not sure if it is the program, or the virtual machine, however... the installation is perfect for this method (from prompt)... the automatically installation is not funcional, because it is about installing the sfx from the bug and at the end it doesn't install them... I hope they can correct these errors so that the program works to full... Thanks for the program and to attend me... Peace and Love... Pstdata: I don't know how as obtain the part of the Register that you sometimes request... if somebody knows it... I thank them to teach me where I find it...
  3. excuse me... but... if I speak with my language... i'm not breaking the rules of the forum???
  4. Hello guys... excuse my english, I'm using google translator :google_lt: :newhere: Well, Testing the win toolkit 1.4.1.27 I found a mistake, and not if it is for the virtual machine or the program ... Overall, the error is that when setting sfx manual installation and install from the prompt, never does ... just send the box installation BEFORE the end of installation full Windows. But not only that mistake ... I realized that if I let him continue installing ordinary ... the installation continued, and restarted ... and then LOAD BEFORE FOR THE FIRST TIME THE DESKTOP the box of installation appeared again if installed sfx and hence ... ordinary installed ... without any problem ... I tried the same installation ISO in the two VM's and it was the same in both. I hope that this explanation has been clear my problem ... and I hope it gets fixed soon ... If you have any problems understanding me, or if they need something from me ... let me know, but I really hope to explain to me where to get that information. I say this because I read in these forums that ask something from the registry and things like that ... and do not know where take it out ... :oops: :sad02:
  5. friend... really... i'm not open the link... is this the link for download??? http://adf.ly/3482012/dotnet4intslim because only show this page...
  6. friend... thank for the reply... but... in the link placed for you... i can't download... to see if you can fix the links... thanks and excuse me for the english...
  7. Hello Lego... excuse my english... i'm from Colombia and I'm not used to write in English. So I'm with the help of google translator Well, my problem is that I'm doing the AIO Windows 7 both x86 and x64 and I could integrate the updates but some silent installers will not do it ... is the case. net framework 4.0 client profile and updates, and the update patch Visual C + + 2008. The ones when installed is apparently silverlight. I'm sending you the image of the facility (in Spanish) missing to be installed from the disc, and also the silent installation configuration. I hope I clarified the doubt ... and again sorry for my English ... SFX.ini
×
×
  • Create New...