Jump to content

GoodWinBadWin

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About GoodWinBadWin

  • Rank
    Wanderer

Profile Information

  • OS
    Windows 7 x64
  1. thanks for quick reply, the boot.wim from wds Server, correct?
  2. after i tried to implement newest USB 3.0 Driver via Windows Toolkit (WinToolkit_1.4.32) into the *.wim file (Windows 7 x64 Pro) I have a problem. Windows Installation via WDS Server works well, but after sysprep and reboot the USB 3.0 Drivers have an exclamation mark in the device manager. And non USB port works anymore. Whats wrong? Where is my mistake? I use these drivers: USB 3.0 Host Controller-Treiber 2.5.3.34 Deutsch 7. Februar 2014 Motherboards several ASUS and Gigabyte H87 and B85 and Z87 Motherboards,... surely with intel USB 3.0 chipset
  3. But USB 2.0 and USB 3.0 doenst work, https://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?DwnldID=22775 just fix the USB 3.0 Firmware.
  4. Dear ricktendo, thanks for quick reply, i try on three diffrent Mainboards, here @ work we have lots of different models. Newest C2 Stepping, too. Installation from DVD or USB works fine, deploy by WDS issues i tell you above.
  5. Hi Experts, I got a problem with the new Socket1150, 8th Chipset Family; The USB ports (2.0 and 3.0), the USB Header and also ATX iO Shield ain't functional when Windows is started. Win7 was installed from a WDS Server: I tried to fix the problem with an adding of new Drivers in WDS 'Driver Group 1 Folder' I added and tested Drivers: Renesas µPD720200 & µPD720200A Newest Native Driver by Intel xHCI (8 Series/C220 Chipset Family) ... but none was functional. I have already thought about not taking the USB Drivers into the 'Driver Group 1 Folder' on WDS, but implementing in Win7 Image (*.wim). Has somebody already tried that out? Thanks ahead!
×
×
  • Create New...