Jump to content

mara-

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About mara-

  • Rank
    Wanderer

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • OS
    Windows XP Pro
  • Country
    Bosnia and Herzegovina
  1. I read somewhere that this bug is fixed with SP3. Cheers
  2. I figured a way to make it work. For example, Analog Clock gadget. I need to move everything from en-US folder to root folder of gadget and the it will work. Renaming to my locale did not worked. Thanks for all help. Cheers
  3. Rick, you are the man. It works great now. I did not know that locale could be the problem. I was using Serbian locale, and when I switched to English, gadgets appeared. Is there any way I can edit your addon so gadgets are installed using my locale? And how can I make it work on already installed Windows using my locale?
  4. I'm trying to use gadgets you supplied with the addon, and only 10 of it shows on the list. I'm using Windows Sidebar en-US v6.0.6001.18000 addon on English XP SP2 and gadgets that are supplied with this addon don't show on the list. Can it be some problem because I'm trying in VMWare? Is there some minimum graphic requirements? Cheers
  5. When I choose option "Add Gadget", there is only 10 gadgets available on the list, and when I open Windows Sidebar folder there is a lot more then 10 gadgets. Also, a lot of other gadgets I downloaded don't work. They simple don't appear on the list of gadgets. Even analog clock is not working (not appearing on the list). Cheers
  6. Hi, I just tested this addon and it is really great. But only 10 gadget's work from the list on first post. As I could read here, I'm not the only one with this problem, but as I could understand previous build worked fine, so ricktendo64 can you put back previous version to first post? Thanks. Cheers
×
×
  • Create New...