Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'component removal'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • General Discussion
    • Introduction
  • WinCert Member Projects
    • Win Toolkit
    • HeiDoc.net Projects
    • Windows Post-Install Wizard (WPI)
    • WPI, nLite and RVM Addons
    • DX WinNT6.x True Integrator
    • Switchless installers
    • XP Theme Source Patcher
    • OS Transformation Packs
    • Installer Repacks
  • WinCert.net International
    • WinCert.net Turkish
    • WinCert.net Italian
    • WinCert.net French
    • WinCert.net Spanish
    • WinCert.net Dutch
    • WinCert.net German
  • Microsoft Operating Systems and Software
    • Microsoft Windows
    • Microsoft Windows Server Family
    • Microsoft Office
    • Tips and Tricks
  • News, Support, Discussion
    • Software Field
    • Hardware Field
    • Networks and Security Field
    • Games Hangout
    • Scripting and Programming
  • The Design Art Forum
    • Graphics Showcase
    • Windows Customization
    • Web Design/Hosting/Administering
  • Miscellaneous
    • Site and Forum Issues

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hello everyone, I was just wondering if anybody came across the problem I had today using wintoolkit and ADK 8.1 Preview. I have an x64 VAIO which runs Win7 SP1 x64 Ultimate, a pretty fresh install, nothing except for IE10, office 2013, 7 zip + a few required updates/hotfixes. Today I installed ADK 8.1 Preview which features the new DISM 6.3.9431.0. Installing netframework 4.5 (also a preview) was required to install ADK. I installed WinToolkit and tried to do some customizing on a win7 sp1 x64 ultimate (digital river disc). I mounted install.wim using cmd (by the way, very fast with amd64 d
  2. Hi everyone, this is my firt post in this great community. My question is simple (or maybe not): It's possible to remove the WoW64 subsystem from Windows 7 x64 using Win Toolkit or any other tool? Google says to me that this is possible on Windows 2008 server, but nothing about Windows 7 x64. So: Anyone knows about this option? Many thxs in advance.
×
×
  • Create New...