Jump to content
cygnus

Windows Live Messenger Annoyance

Recommended Posts

I don't know if anyone else has experienced this, but its rather annoying.

untitledjs7.th.jpg

I hate having to install flash player because of Ads and stuff like that. Flash ads are the worst.

The other problem I have is this (note the WLM icons in the tray)

untitled2rw5.th.jpg

It only happens on an A-patched version of WLM for me (I remove a lot of stuff). It happens when you close WLM from the try icon (ie, right click and "close messenger"). The Main window closes and that icons remains, you can then hover over it and it just disappears.

I was wondering if anyone else has these problems and would like to let me in on some secrets :P

Thanks guys :)

:beerchug:

Edited by cygnus

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've had the hover thing happen to me in WLMe before, thats just windows being slow, its a normal thing

nothing you can really do about it *shrugs*

Share this post


Link to post
Share on other sites

The icons can stay there for hours on end though :blink:

I'm pretty sure it's something A-Patch does, because it only does it after A-Patching my WLM.

Share this post


Link to post
Share on other sites

messpatch is so much better...

Off Topic: I hate being preached to by software (I'm talking about Apatch), to all you UBER Religious folks: Keep the religious stuff out of software, nobody likes that.

Share this post


Link to post
Share on other sites
messpatch is so much better...

Will give this new one a shot, thanks Rick :)

Off Topic: I hate being preached to by software (I'm talking about Apatch), to all you UBER Religious folks: Keep the religious stuff out of software, nobody likes that.

Too **** true. Well said.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, I got MessPatch installed there, and it still does the same thing. It's gotta be that something is getting removed and Vista doesn't like it.

Oh well, I'm still going to use MessPatch from now on :P

Share this post


Link to post
Share on other sites
It only happens on an A-patched version of WLM for me (I remove a lot of stuff). It happens when you close WLM from the try icon (ie, right click and "close messenger"). The Main window closes and that icons remains, you can then hover over it and it just disappears.

Same thing here.. :o

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was messing around and I had about 40 of em in the tray :P I'll post a screenshot if I do it again :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...