Jump to content

N version


Vic van Koningsbruggen

Recommended Posts

  • 4 years later...

De N-editie van Windows 10 bevat dezelfde functionaliteit als Windows 10, met uitzondering van media-gerelateerde technologieën (Windows Media Player) en bepaalde apps vooraf geïnstalleerde media (muziek, Video, Voice Recorder en Skype). U moet andere software installeren van Microsoft of van een ander bedrijf voor deze communicatiemiddelen en te spelen of audio-cd's, mediabestanden en video-dvd's, muziek streamen, maken en te nemen en foto's opslaan. Nieuwe functies zoals Cortana, Windows Hello en PDF-viewer in de nieuwe Edge browser gebaseerd zijn op Windows Media-bestanden die niet aanwezig in deze edities zijn.

Sommige websites en software, zoals Windows Store apps of Microsoft Office, gebruiken Windows Media-bestanden die niet zijn opgenomen in deze edities van Windows. Gebruikers kunnen u deze websites en software goed werkt door de Media Feature Pack voor N-edities van Windows 10 te installeren.

Bron: https://support.microsoft.com/nl-nl/topic/media-feature-pack-voor-n-editie-van-windows-10-versie-1703-april-2017-2cde9392-cb52-41e8-215e-5805741ca2f0#:~:text=De N-editie van Windows,%2C Voice Recorder en Skype).

Windows 10 S is een versie van Windows 10 die alléén applicaties kan draaien die uit Microsoft's Windows Store komt. Traditionele desktop software kan werken op Windows 10 S maar alleen als de ontwikkelaar deze aanbiedt in de Windows Store. (Microsoft brengt bijvoorbeeld de volledige desktop versie van Office naar de Windows Store speciaal voor Windows 10 S.)

Windows 10 in S-modus is een versie van Windows 10 die is ontworpen met gestroomlijnde beveiliging en prestaties, maar tevens de vertrouwde, productieve Windows-ervaring biedt die je kent. Voor extra beveiliging kunnen hierbij alleen apps uit de Microsoft Store worden gebruikt en is Microsoft Edge vereist voor veilig surfen.

In het kort

De voordelen van Windows 10 in S-modus

  • Snel
  • Energiezuinig
  • Minder kans op virussen
  • Windows 10 Pro features

Bron:https://support.microsoft.com/nl-nl/windows/veelgestelde-vragen-over-windows-10-en-windows-11-in-s-modus-851057d6-1ee9-b9e5-c30b-93baebeebc85

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...