Jump to content


Photo

[AddOn] Windows Sidebar v6.0.6002.18005


  • Please log in to reply
1456 replies to this topic

#1441 Sode no Shirayuki

Sode no Shirayuki

    Lurker

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • OS:non-selected

Posted 16 June 2011 - 01:32 AM

Hi again, I..

..installed Alky_XP
..restarted the computer
..installed sidebar.inf
..restarted the computer

Is there something else I need to do because I don't see the sidebar?

#1442 ricktendo

ricktendo

    Group: Banned

  • Global Mods
  • 8,711 posts
  • Location:La Ceiba
  • OS:Windows 8 x64

Posted 16 June 2011 - 02:40 AM

No that should be all, what OS and SP are you installing to?

#1443 Sode no Shirayuki

Sode no Shirayuki

    Lurker

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • OS:non-selected

Posted 16 June 2011 - 02:46 AM

Windows XP
Media Center Edition
Version 2002
Service Pack 3

#1444 Sode no Shirayuki

Sode no Shirayuki

    Lurker

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • OS:non-selected

Posted 18 June 2011 - 06:53 PM

I attempted a clean installation of Windows sidebar, this time using the other download link, but nothing happened.

#1445 Guest_polas_*

Guest_polas_*
  • Guests

Posted 06 October 2011 - 09:37 AM

total virus inside application addon :ranting:

#1446 bphlpt

bphlpt

    WinCert Dominator

  • Global Mods
  • 1,178 posts
  • OS:Windows 7 x64

Posted 07 October 2011 - 02:33 AM

Rick would not do that, and I don't know if it would be possible for someone else to sabotage the addon, so I think you either got the virus from elsewhere or it was a false positive. Can you provide more information or proof? If it really is there, and I doubt it, then I'm sure rick will fix it.

Cheers and Regards

#1447 Kelsenellenelvian

Kelsenellenelvian

    Master of my domain!

  • Global Mods
  • 3,093 posts
  • Location:U.S.A.
  • OS:Windows 7 x64

Posted 07 October 2011 - 03:22 AM

This was gone over A LONG time ago.

Due to the mods made to a couple of the files to make them work in XP they get flagged as a virus.

#1448 Mr_Smartepants

Mr_Smartepants

    DriverPacks.net Administrator

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 814 posts
  • Location:Cambridgeshire
  • OS:Windows 7

Posted 27 December 2011 - 09:37 PM

Hey Rick. Is it possible for this addon to be made into a multimode installer? I'm no pro at building installers but as long as the components were staged at the right times (alky first, then the sidebar.inf) that it should work...right? Maybe add a switch for lang too (-ai silent w/defaults, -ai1 passive, -ai2 -lang=en-gb, etc.)
Thanks in advance.

#1449 ricktendo

ricktendo

    Group: Banned

  • Global Mods
  • 8,711 posts
  • Location:La Ceiba
  • OS:Windows 8 x64

Posted 28 December 2011 - 04:51 PM

m_s can you specify what you need it for, how you want to use it...its a bit tricky to do the multimode thing because in the end the installer has to prompt for restart and there is no way to change the language because the inf will use the current language your operating system is set to

I slapped this together yesterday, it installs alky (I made smaller by removing runtimes) and then launches the sidebar inf install

http://www.filesonic...l_AlkyXP1.1.exe

#1450 Mr_Smartepants

Mr_Smartepants

    DriverPacks.net Administrator

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 814 posts
  • Location:Cambridgeshire
  • OS:Windows 7

Posted 28 December 2011 - 06:08 PM

I want to ween myself from nlite completely and your sidebar addon is the last reason I use nlite.
I'll give that installer a shot. Thanks!

#1451 ricktendo

ricktendo

    Group: Banned

  • Global Mods
  • 8,711 posts
  • Location:La Ceiba
  • OS:Windows 8 x64

Posted 28 December 2011 - 06:10 PM

FYI AFAIK its rvmi compatible, just add the word "addon" to the filename

Usually if you see a i386_compress section in the entries.ini of the addon its rvm integrator compatible

#1452 DaRk MaDnEsS

DaRk MaDnEsS

    Live Free or Die Hard

  • Contributors
  • 971 posts
  • Location:Some where out computer
  • OS:Windows 7

Posted 09 January 2012 - 07:06 PM

FYI AFAIK its rvmi compatible, just add the word "addon" to the filename

Usually if you see a i386_compress section in the entries.ini of the addon its rvm integrator compatible


i can confirm this used it with RVM and it's working fine :D :thumbsup_anim:

#1453 k2atwork

k2atwork

    Lurker

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • OS:non-selected

Posted 25 March 2012 - 02:21 PM

Need some help on installing sidebar on a xp64 machine

reports back the following

inf install failure Reason Could not retrieve system message You may have run out of system resource

alky 1.1 is installed

#1454 Algierd

Algierd

    Lurker

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • OS:Windows XP Pro x64

Posted 21 June 2012 - 02:49 PM

Hi, all!

I have Windows XP Professional x64 Edition Service Pack 2. Install Microsoft .NET Framework 4 x64 and IE8-WindowsServer2003-x64-ENU, after i install Sidebar and Alky, but Fail :(

Posted Image

Does anyone know what to do about it? :worthy:

#1455 ricktendo

ricktendo

    Group: Banned

  • Global Mods
  • 8,711 posts
  • Location:La Ceiba
  • OS:Windows 8 x64

Posted 21 June 2012 - 03:21 PM

Sorry, I dont know how to make it x64 compliant

#1456 s4brains

s4brains

    Lurker

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • OS:Windows XP Pro x64

Posted 12 June 2014 - 09:42 PM

Greetings:

 

I'm trying to install Windows Sidebar in WinXP (X64) but it appears that all the links for "alky_1.1_trunk_032308-000051_2k3.rar" are no longer valid.

 

Is there a new source for this file?

 

Thank you,

 

S4



#1457 symbios24

symbios24

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 44 posts
  • OS:Windows XP Pro

Posted 20 June 2014 - 04:27 PM

Hello great add-on can you post the link for the Ricks_WindowsSidebar6.0.6001.22303_Intl_AlkyXP1.1.7z  please??

 

i have a compartibility problem with the latest one

 

thanks






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users