Tutorials
User Tutorials in Turkish Language
58 topics in this forum
-
7-Zip Katılımsız Kurulum Dosyası Hazırlamak Bu y
-
- 17 replies
- 26.4k views
-
-
Katılımsız Kurulum Parametresi Bulmak Arkadaşlar bu işlem i
-
- 18 replies
- 26.2k views
-
-
1. MSN Messenger'ı kapatmak*** Windows Messenger, Windows XP ile beraber masa
-
- 18 replies
- 33k views
-
-
-
Ms Office 2007 Eklentisi Yapmak Arkadaşlar beklenen eklenti karşınızda. Sp1 ile birlikte 900 mb tutuyor ve y
-
- 3 replies
- 5.3k views
-
-
Prepitium64 tarafından hazırlanmış olan Windows True Add-On builder ile Nero 9 un eklentisinin yapımı videolu anlatım. Buradan indirin: Windows_True_Add-On_Builder_ile_Nero_yapimi_Anlatim.rar Rapidshare Mirror: http://rapidshare.com/files/155321633/Wind...imi_Anlatim.rar Boyutu: 5,71 MB / MD5: F733630F4112BFF10231C85676CC3B38
-
- 8 replies
- 9.4k views
-
-
HJW tarafından oluşturulan InstallTips programı daha
-
- 11 replies
- 9.3k views
-
-
-
- 5 replies
- 7.1k views
-
-
-
Merhaba arkadaşlar, Wincert.Net'in İngilizce kısmında N1K tarafından burada yayınlanmış bir Office 2007 katılımsız kurulum yapma anlatımı buldum. T
-
- 5 replies
- 13.1k views
-
-
NT6 HDD Yükleyici TR v2.8.7
-
- 2 replies
- 16.9k views
-
-
Cogumuz her formattan sonra aynı şeyleri yapmaktan bıkmışısızdır. Bu
-
- 1 reply
- 5.1k views
-
-
Vista ve Seven Sistem dosyalarını modifiye etme .dll .mui .exe gibi dosyaları modifiye etme calışan veya DVD i
-
- 0 replies
- 3.4k views
-
-
-
-
-
Arkadaşlar bu program sayesinde tek tık ile Kayıt Defteri Değerlerini(*.reg) Komut Dosyası (*.Cmd)'na çevirebilirsiniz.2 test yaptım başarılıydı ve hemen paylaşmak istedim.Benim çok işime yarayacak.Sizinde işinize yarayacağını düşünüyorum. Sadece "Y" basıp yüklenmesini sağlıyorsunuz.↓ Önemli Not:Dosyayı \Windows\System32 klasörüne atıp oradan yükleme yapmanız önerilir ve sadece *.Reg dosyaları için sağ tuş menüsüne "REG2CMD" >↓ ekliyor. ve aynı dosya adıyla "*.reg.cmd" >↓ olarak aynı dizine Komut dosyası olarak isteğinizi yerine getiriyor Önceki dosya için Virüs Total uyarı veriyordu.Dosya güncellendi. yeni dosya için VirüsTotal raporunu inceleyebilirsini…
-
- 11 replies
- 9.9k views
-
-
Instant Demo programıyla bilgisayar ekranınızdaki herhangi bir g
-
- 2 replies
- 5k views
-
-
Windows Search 4.0'ın Otomatik G
-
- 0 replies
- 3.1k views
-
-
-
Windows XP'nin başarıyla dağıtılmasını otomatik olarak ger
-
- 0 replies
- 6.2k views
-
-
Istediğin Programı Windows ile beraber baslat. Windows ile beraber baslatmak istediğin Programın kısa yol baglantısının
-
- 2 replies
- 3.8k views
-
-
Arkadaşlar office 2007 servis paketi eklemek i
-
- 4 replies
- 5k views
-
-
-
Programın Tanıtımı: <blackman12> for www.wincert.netMerhaba arkadaşlar bugun size kendi yazmış olduğum Otomatik 7z Katılımsız Oluşturma Aracını tanıtacağım. Unutmayın ki bu program hi
-
- 4 replies
- 6.1k views
-