Svcpack/WPI Addons
Windows Post Install Wizard and Svcpack AddOn Releases in Turkish Language
215 topics in this forum
-
-
-
Google Earth 7.0.2.8415 MD5:CF7ACB52F7AF5D42BB6EF2D807E3398C (22. Mb)
-
- 1 reply
- 2.8k views
-
-
HastTab 2.1.11 MD5 :659E6F5F00AA006BF100290914E5DA25 http://www.dosya.tc/hashtab2_setup.exe.html
-
- 6 replies
- 2.8k views
-
-
-
-
-
iColorFolder + SkinPack 1.4.2 Bu yararli eklenti sag tuşa bir kısayol olusturuyor ve windows gezgini icinde herhangi bir klasore sag tiklayarak klasorlere farklı renk ve temalar atayabiliyorsunuz. Boylece bir bakista onemli klasorlerimizi kolayca ve hizli olarak digerlerinden ayirt edebiliyoruz (muzik, resim, video vs) Ayrica sundugu gorsel guzellikte cabasi Program sadece 1.48mb boyutunda. Ayrica sitesinde "iCf Skinpack" paketi farkli isletim systemlerinin klasor temalarini tek tiklamayla emrinize amade sunuyor. .cab dosyası: 8,49 MB (8.905.831 bayt) 3D50282D36ACDF3C1C32091652AC1441 Sadece katılımsız kurulum dosyası: 8,64 MB (9.065.844 bayt) 5979E9C020A5BA6…
-
- 14 replies
- 6.7k views
-
-
IE7pro Internet Explorer 7 için geliştirmiş bir eklenti paketidir. IE7pro internet explorer 7 ve artık Internet Explorer 6.0 tarayıcısına birçok yeni özellik katmaktadır ve IE7 tarayıcınızı daha kullanışlı kılmaktadır. IE7pro çok kullanışlı, kolay ve güvenli bir pakettir. IE7pro ile tarayıcınıza çift tıklama ile sekme kapatabilme, sekme geçmişi tutabilme, bir sunucuya maksimum bağlantı ayarlayabilme, farklı bir kaynak gösterme editörü kullanabilme, proxy ye kısayol atayabilme, user agent değiştirebilme, reklamları otomatik olarak filtreleyebilme, sürükle-bırak ile link açabilme, sürükle-bırak ile resim kaydedebilme, fare hareketleri ile tarayıcıyı yönetebilme (mouse ge…
-
- 7 replies
- 4.1k views
-
-
-
-
-
Tanıtım: Internet Download Manager (IDM),
-
-
Internet Explorer 8 Beta 2 TR TANITIM Microsoft, web tasarımcıları ve geliştiricilerinin, web sitelerini Internet Explorer'ın yeni s
-
- 1 reply
- 2.6k views
-
-
Boyut : 12.9 MB Dil : T
-
- 31 replies
- 18.3k views
-
-
-
Arkadaşlar bu dosya internet explorer araçlar menüsüne yerleşiyor ve sayfayı istediğiniz sıklıkta otomatik olarak yeniliyor... Bu işlem bir sitede devamlı olarak bağlı görünmek isteyen kullanıcıların işine yarar.. bu uzantı sayesinde bilgisayar başında olmasanız bile oturumunuz devamlı açık kalrı.. Siteden düşmezsiniz... Türkçe çevirisini kendim yaptım hata varsa bildirirsiniz.. :thumbsup_anim: Kusura bakmayın vaktim olmadı gerçek eklenti olarak hazırlayamadım.. bir ara onuda yüklerim.. Bu arada isteyen WPI ile yükler isteyen $OEM$ içinde otomatik yükler isteyen ise sıkıştırılmış dosyayı açar ve el ile yükler... Güle güle kullanın.. Arkadaşlar ekteki zip paketinde hem…
-
- 21 replies
- 20.7k views
-
-
-
-
hhctrl.ocx.7z Foobarx86_hhctrl.ocx_yama_Addon.7z
-
- 1 reply
- 2.2k views
-
-
Orjinal kurulum dosyasında aşağıdaki ayarlar yapılmış yönetici kurulumu ile tekrar paketlenmiştir, bu sebepten dosya boyutu 30MB iken 18.3MB 'a düşmüştür. Sıkıştırılmış dosya içerisindeki JRE.exe 'yi çalıştırarak kurulu sisteme yükleme yapabilirsiniz. Yapılan Ayarlar : - Otomatik güncelleme devre dışı bırakıldı. - Internet Explorer ve Mozilla yüklemesi standart hale getirildi. - Sistem tepsisindeki simge devre dışı bırakıldı - Java™ Quick Starter servisi devre dışı bırakıldı. Dosya Boyutu : 18.3 MB Dosyayı indirmek için : XForce_Jre7u17_Addon.7z Dosya MD5 Değeri : d287a9a48542f811ae0e2b2a2733c26e Doğru Şekilde yüklenip yüklenmediğini alttaki adresten açılan sayfada …
- 89 replies
- 58k views
-
Java 6 Update 11 TANITIM Java dili ile yazılmış internet ve masa
-
- 25 replies
- 15.9k views
-
-
-
K-Lite Codec Pack 8.0.8 Mega ++ K-Lite Mega Codec Pack videolar için gerekli olan codec yazılımları ve ilgili araçlar içeren bir pakettir. Bu pakette tüm videolar için gerekli olan codecleri bulabilir ve kurabilirsiniz. Düzenlemeler Program lotsofstuff seçeneği ile seçilmiş olup ilave düzenlemeler yapılmıştır. Varsayılan dil ile kurulur. Media info devre dışı bırakılmıştır. Flv dosyalarındaki sistem kilitlenmeleri çözülmüştür. Masa üstü kısa yol oluşturmaktadır. .::Paket içersinde bulunanlar::. K-Lite_Codec_Pack_800_Mega klcp_update_808_20111220 QT_Lite_410 CoreAVC_2.5.5 http://www.mediafire.com/?mr3lrf2379rv5jb Boyut:51,2 MB Md5: F680BDCC7F9AADEECEA01811C1B8FA60
- 7 replies
- 5.2k views