Jump to content

fikotr74

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male
  • OS
    Windows XP Pro x64

fikotr74's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. MP11 Addon paketi olmadanda HDD ye Kurarak denedim . evet dediğiniz gibi ,sorun MP 11 Addon paketinden kaynaklanıyormuş.bende MP11 i sonradan kendim kurdum. MTP hatası vermiyor. ( NOT: Acaba şu başlat sekmesindeki windows update simgesinide orjinali gibi yapmak mümkünmü ? diye bi sormak istedim. ) birde bu yapığınız IE 8 PAKETTE , windows updateyi tıklatıp güncelleme yaparken sürekli IE8 paketinde sürekli "Windows XP için Internet Explorer 8 Toplu Güvenlik Güncelleştirmesi (KB2744842)"indirip kuruyor.ama sanki hiç kurmamış gibi sürekli kuruyor. .ben güncellemeleri elle yapıyorum. otomatik güncelleme kapalı. ama (KB2744842) sürekli indirip kursada yokmuş gibi sonsuza dek indirmesine bir çözüm bulamadım.KEŞKE gelecek güncelleme paketinizde bu (KB2744842) sorununuda el atsanız .selametle kolay gelsin
  2. MP11 Addon paketi olmadan yaptığım denemeyi WMVARE WORKSTATiON 9 ile sanal makidene yaptığımda MTP hatası vermedi.bende dediğiniz gibi , bu sorunun MP11 addon paketi Entegre ederken olduğuna kani oldum. birde HDD ye kurup sonucu bildireyim arkadaşlar..
  3. evet haklısınız, tek başına wxpUpPack_19072012 Paketini entegre ettiğimde bu sürücü sorunu hiç çıkmıyor. şu an bende dediğiniz gibi tamda media player 11 paketine geldim. birde bu entegreyi MP11 Addon paketi olmadan deneyip size sorunu bildireceğim kısmetse. haklısınız iş media player gelip dayanıyor gibi. ilginiz için teşekkürler Arkadaşlar. şahsen çalışmalarınıza minnettarım yani. itiraf edeyim. sonuçta ciddi bir emek verildiğini görmek gerçekten çok güzel. kolay gelsin..
  4. oda beni aklıma geldiği için bahsettiğim son deneyişimde zaten MSDN XP ye bu paketleri entegre ettiğim cd den kurduğuktan hemen sonra her hangi bir şey kurmadan önce ilk direkt nokia suite de kurudum birde öyle denedim yine aynı sürücü hatasını verdi. şimdi paketleri tek tek entegre ederek , hangi pakette sorun verdiğini anlamak için deneyeceğim kısmetse. ilginize canı gönülden teşekkür ederim.sağolasınız..
  5. Arkadaşlar paketleri enteğre ettiğim cd ile kurduğumda bir sorunla karşılaştım ve en az 15 kez denemesinide yaptım üstte görüldüğü gibi . orjinal sp3 lü 2008 de çıkan MSDN cd sinden kurunca hic bir sorun yok. lakin wxpUpPack_19072012 Paketini entegre ettiğim cd lerde sürücü sorunları baş gösteriyor. Nokia Suite de Sorun kendini daha çok göteriyor.(ve denedim Daha önceki paket sürümleride aynı Şekilde hata veriyordu.) . MTP diye tanınamayan bir sürücü peyda oluveriyor. mobil cihaza dosya tranferi yapılamıyor .yada yaplırken tranfer bitmeden yarıda kesiliyor. sorun çıkarıyor . tabi o zamanda bir türlü (c6-01) telefonuma Dosya atamıyorum en az 15 kez denedim ondan sonra buraya yazayım dedim. bu sorunu daha önceki burdan indirdiğim paketlerdede yaşıyordum lakin sorunu "nokia pc suittie" zaneediyordum. halbuki nokia pc suitte, benden başka bu sorunu yaşayan olmadığını öğrenince, kendim üsenmeden 10 larca kez format atıp deneyip emin oldum. sorun sadece paketi entegre ettiği zman oluyor. ister n-lite ile ister RVM ile yapayım hiç farkettmiyor sorun aynı oluyor. lakin orjinal xp de ise hiç böyle bir sorun olmuyor. onuda defalaca denedim orjinal xp de hiç sorun çıkmadı. ben acizane bir deneyimimi buraya yazıp beki geliştirme amaçlı bir faydası olur diye belirtmek istedim. bu sorunda eğer çözülebilirse bu paketler benim içinde kolaylık olacak. şimdilik c6-01 nokia suitde dosya tranferi sorunu yaşadığım için kullanıyorum lakin bu sorun düzeltilebilirse oldukça işime yarayan bir kolaylık olacak. uğraşan arkadaşa teşekkür ederim. belki bu deneyimim uğraşan gececi_78 arkadaşa bir faydası olur diye belirmek istedim. çalışmalarınıza minnetttarım. yeni paketlerini bekliyorum. bu sorunlada ilgilenebilirseniz dahada minnettar olacağım. koly gelsin
  6. Eline saglik @ WinCert Friend. Gercekten calismalarin takdire deger. kolay gelsin
×
×
  • Create New...