Jump to content

KARiKATUR

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by KARiKATUR

  1. teşekkürler xforce win7 de sadece .net 4 ve updatelerini yüklemek yeterliyse sadece .net 4 içeren addon arama vaktidir:)
  2. xforce un hazırladığı paketler hepimizin olmazsa olmazı. windows 7 SP1 ultimate sistemini sanal ortamda kurdum. güncelleme entegresi vb testler için. .net 4 içeren ikinci paketi uac kapatılarak ve yönetici olarak çalıştırarak kurdum ama, .net 2 kurulmuyor ve diğerlerinie verifiye etmiyor. bir log dosyası varsa nerededir? buraya yükleyeyim. hata nereden kaynaklandığını ve nerede yanlış yaptığımı anlamış oluruz.
  3. download link is not working? can you please add alternatives
  4. onun da gayet farkındayım. yine de microsoft update i sevmiyorum. taraması çook uzun sürüyor. belki benimki gereksiz bir direnç ama:) sistemimde rollback yüklü. önce microsoft update'i kurup güncellemeleri kontrol ediyorum. güncellemeleri download edip sistemi geri yükleyip güncellemeleri elle kuruyorum. Paket yoluyla olmazsa senin addonu indirip diğer güncellemeleri tek tek nlite ile entegre edeceğim sanırım. Belki yeri değil ama senin dotnet paketi de harika. ellerine sağlık mükemmel işler çıkarıyorsun:) Kusura bakmayın konu niye saptı anlamadım PROBLEM IE8 de ACTIVEX ÇALIŞMAMASI. benim update tercihlerim değil. :g:
  5. Microsoft update hiç sevmem çünkü entegre edilmiş office 2003 updatelerini tanımıyor ve sistemi taraması çok uzun sürüyor. hatta sen daha paket işine girmeden 4-5 kez nesimden MU nasıl kaldırabiliriz diye taciz ede ede sağolsun remove eklentisi yayınladı. Senin de ilk cümlende söylediğin gibi açıklayıcı olsun diye tüm ekran görüntülerini örnek olarak koydum. Çünkü KİMSE böyle bir problemin varlığını kabul etmiyordu. yoksa ben sadece banka activexlerini yüklüyorum ki herkes takdir ederki bunlar hayati öneme sahip. Ayrıca bu problem beta pakete has değil daha önceki pakette de var. Sana ek iş çıkardık ama paket böylece mükemmel hale gelecek. Uğraşların için çok teşekkürler.
  6. ActiveX ile ilgili sorunu biraz daha a
  7. opuc.dll hatasını bende aldım. rvm integrator 1.6 kullandım.
  8. Sayın Alperen hocam ellerin dert g
  9. what about hotfix integration? I put sp1 content to update folder, but after sp1 hotfixes are not working with this way. any idea for fully updated and unattended setup? thanks
  10. Sayın MrNxDmX bilgi ve yeteneğizin
×
×
  • Create New...