Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'err1err3'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • General Discussion
    • Introduction
  • WinCert Member Projects
    • Win Toolkit
    • HeiDoc.net Projects
    • Windows Post-Install Wizard (WPI)
    • WPI, nLite and RVM Addons
    • DX WinNT6.x True Integrator
    • Switchless installers
    • XP Theme Source Patcher
    • OS Transformation Packs
    • Installer Repacks
  • WinCert.net International
    • WinCert.net Turkish
    • WinCert.net Italian
    • WinCert.net French
    • WinCert.net Spanish
    • WinCert.net Dutch
    • WinCert.net German
  • Microsoft Operating Systems and Software
    • Microsoft Windows
    • Microsoft Windows Server Family
    • Microsoft Office
    • Tips and Tricks
  • News, Support, Discussion
  • The Design Art Forum
  • Miscellaneous

Categories

  • Win Toolkit
    • WinKit Addons
  • nLite/RVMi Addons
  • Citrix
  • Unattended Setup Files
  • Various
  • Repacks

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi all, With imagex i made a install.wim file from xp pro. I made from a 26 gb big partition C: Than i format the hole harddrive. After it i made a 30 big partition ash drive c: I wash happy that i could just restore the install.wim with imagex and all worked. I did a TIME taking reinstall of my Vista Home Premium recovery disk's. (Installed sp1 and sp2 + 150 updates. Did really take long to Install update Vista bloadware) After it i did a sysprep and used imagex in the next step to make a install.wim. Happy me finally got my Vista updated and backed up. Sow now i could format the anoying Vista from my harddrive. Sow now i did use imagex again and restore my xp install.wim to the c drive. (I did format the drive 100% before image restore. Slow option) When i did boot i did get the message err1err3 Why does xp not work? Something wrong with the bootloader ore bootsect maybe?
×
×
  • Create New...