Jump to content

Restore Xp install.wim after Vista and get err1err3


UtCollector
 Share

Recommended Posts

Hi all,

With imagex i made a install.wim file from xp pro. I made from a 26 gb big partition C: Than i format the hole harddrive. After it i made a 30 big partition ash drive c: I wash happy that i could just restore the install.wim with imagex and all worked.

I did a TIME taking reinstall of my Vista Home Premium recovery disk's. (Installed sp1 and sp2 + 150 updates. Did really take long to Install update Vista bloadware) After it i did a sysprep and used imagex in the next step to make a install.wim. Happy me finally got my Vista updated and backed up. Sow now i could format the anoying Vista from my harddrive.

Sow now i did use imagex again and restore my xp install.wim to the c drive. (I did format the drive 100% before image restore. Slow option) When i did boot i did get the message err1err3

Why does xp not work? Something wrong with the bootloader ore bootsect maybe?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...