Jump to content

carlese

Members
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

About carlese

  • Rank
    Wanderer

Profile Information

  • Gender
    Male
  • OS
    Windows 7 x64
  1. yes, you understood correctly.. these are my system specs: MoBO: GIGABYTE P43T-ES3G (REV. 1.3) BIOS F7 (F8 gives me problems with overclock) SSD: Samsung 840 Basic 250GB HDD: WDD 250GB Bios setting: AHCI I don't see how to fix this problem.. help me
  2. Ok, I created an USB stick in NTFS and rebooted my PC, but when i try to boot from usb (USB-HDD or ZIP) i get the error "a disk error occurred press ctrl+alt+del to restart". I tried many programs to format my USB stick but no luck.. i then tried to put my USB stick in my notebook and it booted just fine, without problems.. I assume it is a BIOS related problem, right? My specs: MoBO: GIGABYTE P43T-ES3G (REV. 1.3) BIOS F7 (F8 gives me problems with overclock) SSD: Samsung 840 Basic 250GB HDD: WDD 250GB Bios setting: AHCI
  3. Hi everyone, I'm starting this topic because I have a strange problem.. I created my personal Windows 8 ISO, with all the updates and office 2013 integrated, used wintoolkit and winreducer to remove the things I don't need and rebuilt my iso.. If i install my ISO in virtualbox as it is, everything is fine, but since I have to put it in a fat32 USB stick and my install.wim is 6.5GB, i have to split it.. i use the command: Dism /Split-Image /ImageFile:C:\install.wim /SWMFile:C:\install.swm /FileSize:4096 But when I try to install the new ISO, it gives me an error (Windows cannot find the Microsoft Software License Terms. Make sure the installation sources are valid and restart the installation).. am I doing something wrong? Thanks in advance!
  4. thanks mate! so can i put black background and green text now? you rock!
  5. change cmd text color and disable pagefile tweaks still don't work in 93rc...
  6. this is nice... i hope to see all the fixes we suggested in the 1.4... that would be grat! keep up the good work mate!
  7. another bug: "disable pagefile" tweak does not apply... please have a look into these bugs... thanks!
  8. hi legolash, i think there is a problem with the "tweaks" section... when i try to change the color of CMD, it doesn't apply.. i tried with 4 different images but nothing happened... i select "green text and black background" but it remains white and black... i am using the latest version, in one of the previous versions (i think 80) it worked..
  9. hi guys, i tried the 81b, i sysprepped my image first, than used imagex as usual and created a install.wim, then removed some stuff and did some tweaking but it seems that none of my tweaks did apply... i tried this before, with other versions of w7t and never had this problem... i will try today with the newest version...
  10. is it better to sysprep windows 7 first (updates, programs and so on, i prefer to do it this way) and then apply tweaks and slim the image with windows 7 toolkit, or should i run this first and then sysprep?
  11. Thanks for the new version, I'll try this tomorrow... I'd like to see the "open with notepad" tweak implemented, but I haven't received a feedback in the Tweaks thread...
  12. the "force windows media player to 64bit" tweak doesn't seem to work.. if i click on the shortcut it says x86 and not x64... btw, have a look in the tweaks suggestions, i added a way to show "open with notepad" in context-menu... cheers!
  13. thanks, will try this when i come home... i'll let you know!
  14. one Administrator working, but it keeps asking me the computer name... if we solve this problem the unattended is perfect!
×
×
  • Create New...