Jump to content

[Solved] 1.4.37.7 - Didn´t work well at all (for me anyway)


sweden8
 Share

Recommended Posts

It did however upload an errorfile so I hope you can/could analyze it.

 

What v7 did was to "throw up" on every IE related file I wanted to integrate as opposed to v6 which accepted all updates but KB2533552.

 

Keep up the good work!

Edited by sweden8
Link to comment
Share on other sites

shall we treat KB2533552 as silent?, how do we integrate this? been missing a lot of info lately....

Yep but it should of added it to silent for yo anyway.

 

Autounattend, doesn't apply with 1.4.36.2, RunOnce doesn't work at install ! why is that ? I am so frustrated ! I've spend 2 days lurkin ! no luck !

You need to make your own thread with as much details as possible. Also upload your unattended but remove any person information i.e. replace your name with MY NAME and replace your key with XXXXX-XXXXX-.... :)

Link to comment
Share on other sites

 

Cipherfx2, on 26 Mar 2014 - 01:26 AM, said:snapback.png

shall we treat KB2533552 as silent?, how do we integrate this? been missing a lot of info lately....

Yep but it should of added it to silent for yo anyway.

 

I have it in the silent "sector" - but it still doesn´t work.

Link to comment
Share on other sites

I sow that, but nothing says about WinToolkit_Apps folder where is or to install from !

 

 

#Any line starting with a # are comments and will be ignored.

#Lets you specify the configuration of the installers
#InstallDir is where your apps are located.
#DriverDir is which directories to scan for inf files.
#Reboot makes RunOnce reboot Windows after completion.

[Config]
INSTALLDIR=Sources\Apps <<< HERE IS THE PROBLEM ? >>> %DVD%:\WinToolkit_Apps ??? it will do the job if i made this change?
DRIVERDIR=Sources\Drivers

#Here are some other samples.
#INSTALLDIR=E:\Software
#DRIVERDIR=X:\MyDriverCollection
REBOOT=FALSE

#Things which will always get installed. Anything after * is a switch i.e. /S /Q /Silent
[Automatic]
#KBXXXXXX-x64=%DVD%:\WinToolkit_Apps\Windows6.1-KBXXXXXX-x64\Windows6.1-KBXXXXXX-x64.msu

#User will be asked to choose which of the following apps to install.
[Manual]
#Microsoft Office 2013=%DVD%:\WinToolkit_Apps\Office2013\Setup.exe*/configure %DVD%:\WinToolkit_Apps\Office2013\config.xml
#Example 1=%DVD%:\WinToolkit_Apps\ExampleProgram\Example.exe*/s

Edited by KEiGHT
Link to comment
Share on other sites

Thanks KEiGHT. When I get back from University, I have the entire day to work on it. What I need to do is:

 

  • Add logging back into the RunOnce so we can finally find the issue.
  • Add a screen which notifies the user there is no installations and close after 10 seconds.

Been up since 6am (8:13 now) for the past three days to find this issue lol.

Link to comment
Share on other sites

That shuld do the trick ;)

 

[Config]
INSTALLDIR=%DVD%:\WinToolkit_Apps

 

or you can modify even the apps folder to show like this

 

[Config]

INSTALLDIR=%DVD%:\Apps

 

rename your WinToolkit_Apps folder to Apps or Setup or anything you like but specify that FolderName in :\SOURCE\Install.ini !

 

:) !

Edited by KEiGHT
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...