Jump to content

[FINAL] NR SP3-Sonrası G


MrNxDmX

Recommended Posts

Bu sürüm Stabil FİNAL sürümüdür, sanal makinada test edilmiştir. İçeriğinde KB905474 (WGAN), DotNet Framework'lar, Windows Desktop Search bulunmaz...

Paketle ilgili geniş bilgi için (amaç, hedef, vs. vs.) buraya buyurun: http://mrnxdmx.googlepages.com/nr_gp

Paketin içindeki güncelleştirmelerin listesi için bu linki inceleyebilirsiniz: http://mrnxdmx.googlepages.com/contents (henüz güncel değil)

Başlangıçtan bu yama tüm değişim listesi için bu sayfayı inceleyin: http://mrnxdmx.googlepages.com/changelog (henüz güncel değil)

morning_uyari2.png

  • Bu paketi sağlıklı bir şekilde entegre edebilmek için RVM Integrator 1.6 ya da nLite 1.4.9 (ya da daha üst stabil sürümleri) gerekmektedir.
  • Bu paket İçindekiler sayfasında listelenen tüm güncelleştirmeleri Windows Xp SP3 Türkçe yükleme kaynağına entegre edecektir. Sonradan kaldırılamaz...
  • Entegre etme işlemini her zaman temiz bir kaynak üzerinde yapmanız ve öncelikli olarak RVM Integrator kullanmanız tavsiye edilir.
  • Nlite programı ile her türlü kullanımda problemler çıktığı bilinmektedir. NLITE Hakkında
  • Eğer Nlite programını da kullanacaksanız, Windows Media player 9'u ve WMP 6.4'ü kaldırmayın. Aksi halde yükleme CD'niz bozulacaktır...
  • Bu paketin içerisinde Windows Media Player 11 Türkçe (gereken güncellemeleriyle beraber) bulunmaktadır. Ayrıca katılımsız kurulum olarak Media Player 11 eklemeye çalışmanıza ya da boooggy'nin Windows Media Player 11 Slipstreamer'ını kullanmanıza gerek yoktur. Aksi halde yükleme cd'nizde problemler çıkacaktır!
  • Varsayılan olarak Masaüstüne Internet Explorer simgesini eklemektedir. Masaüstünüze Internet Explorer simgesi eklemek yada kaldırmak için, "Denetim Masası/Klasör Seçenekleri"'ndeki "Görünüm" sekmesini açarak "İnternet Explorer Masaüstü Simgesi" kısmını kullanabilirsiniz.
  • Eğer bu güncelleme paketinden kaynaklanan bir hata alırsanız, lütfen, hatayı nerede aldığınızı, hatanın detaylarını, kullandığınız yükleme cd'sini nasıl oluşturduğunuzu, kullandığınız programı (RVMi veya nLite), eklemiş olduğunuz diğer eklentileri belirtin. Aksi halde sizlere pek bir faydamızın dokunmasını beklemeyin...

RVM Integrator Kullanım Talimatları (tamamiyle Türkçe):

Bu paketi XP CD'nize entegre edebilmek için: http://mrnxdmx.googlepages.com/integrator (RVMi sürüm 1.4.3 temel alınarak hazırlanmıştır, henüz güncellenememiştir.)

Service pack 2 entegrasyonu ve boot edilebilir cd oluşturmak için: http://mrnxdmx.googlepages.com/integrator2

RVM Integrator Türkçe Dil dosyası: http://www.wincert.net/forum/index.php?showtopic=3139

NR UpdatePack 2.0.5a

morning_rapidshare.png NR_UpdatePack_2.0.5a

morning_md52.png 226d0ea8fb9e3ca24a10ff730dbb00dd morning_boyut.png MB

NR UpdatePack IE8 2.0.5a

Bu güncelleme paketi, bir üstteki pakete Internet Explorer 8 eklentisi entegre edilerek oluşturulmuştur. İçerisinde Internet Explorer 8 Türkçe'yi ve şu güncellemeleri içerir:

Kb....

morning_rapidshare.png NR_UpdatePackIE8_2.0.5a.7z

morning_md52.png 959741f1ad60c3b03e8f7b4403340725 morning_boyut.png MB

MRT.EXE Hakkında: Paketin daha önceki tüm sürümlerinde bulunan ancak bu sayfada yayınlanmış olan iki sürümde bulunmayan bu dosya, "KB890830 - Microsoft® Windows® Kötü Amaçlı Yazılımları Temizleme Aracı"na aittir. Bu dosyanın boyutu her geçen ay biraz daha artarak, güncelleme paketinin boyutunun aşırı artmasına sebep olmuştur. Bu dosyayı eklemeden yaptığım en son testlerimde, Windows Update üzerinde KB890830 güncellemesini görmedim, buda kayıt defteri girdilerinin tek başına işe yaradığını açıklıyor.

Sözün kısası, MRT.exe dosyasını artık güncelleme paketine eklemiyeceğim. Ancak Microsoft Update sitesi, eğer bu dosya olmadan temiz görünmeyecekse tekrar ekleyebilirim.

Bu dosyayı kurulumuna entegre etmek isteyen varsa eğer, şu eklentiyi indirip kullanabilirler:

morning_rapidshare.png NR_MRTUpdate_AddOn_2.0.5

morning_md52.png 3134d10f4d7d0d5200d6e053624c961a morning_boyut.png MB

Üzgünüm ama bu benim windows xp için son çalışmam...

Edited by MrNxDmX
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

paket için teşekkürler office ile ilgili bişeyle uğraştığım için test edemiycem ama yinede çabana saygı duyduğum için msj yazmak istedim :)

birde bişi sorcam henüz win7 henüz elime geçmedi xp mod hakkında bi bilgim yok ama bu xp mod kısmına özelleştirdiğimiz xpleri kurma şansımız warmı senin bilgin warmı ???

Edited by Acces Netdede
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...