Help And Support
All Help And Support Requests in Turkish Language (RVMi, nLite, Windows & Forum Issues)
350 topics in this forum
-
-
- 2 replies
- 2.4k views
-
-
bi konuda yardımınızı isteyecem. bilgisayarım sağ tuş men
-
- 6 replies
- 3.3k views
-
-
-
-
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\12.0\Common] "Theme"=dword:00000003 Black :3 Silver:2 Blue :1
-
- 0 replies
- 1.7k views
-
-
-
Aero Style (Glass - Beta 1) vista-aero-style-glass-beta-1 bu temayı benim i
-
- 3 replies
- 2.7k views
-
-
ewt arkadaşlar benim 2 sorum var 1. si bir xp cdsi yaptım ve 702 mb oldu i
-
- 3 replies
- 8.7k views
-
-
birisi bana nasıl real addon hazırlayacağımı resimli bir şekilde anlatabilirmi forumu araştırdım ama bulamadım g
-
- 1 reply
- 2.2k views
-
-
-
-
-
Nlite ile oluşturduğumuz USER administrators grubunun
-
- 12 replies
- 5.3k views
-
-
"Instant ThumbView 1.8.6" isminde
-
- 9 replies
- 3.4k views
-
-
-
Arkadaşlar buradaki eklenti ve bilgilerle katılımsız bir sp3l
-
- 4 replies
- 2.6k views
-
-
-
Saf xp ustune (sp'siz) nLite ile Sp3 + rvm 1.5.3 ile Nr Updatepack 2.0.1a ve en son tum gerekli driverpacks entegte edilmis bir sistem acilista dk'larca net e baglanamiyor ve surekli "ag adresi aliniyor" diyor ama bir turlu net'e baglanmiyor! Daha once forumda buna benzer bir ag baglanti sorunu icin sanki bir kbb dosyasi yukleesinden bahsedilmisti ama suan bulamadim. Aygir yoneticisinde tum donanimlar eksiksiz ve tam taninmis olmasina ragmen yinede ustune lan driver i yukluyoruz ama degisen birsey olmuyor. Surekli "ag adresi aliniyor" da takilip kaliyor. Bu msj'i net cafeden yaziyoruz ne olur yardim arkadaslar
-
Merhaba arkadaşlar, Cfosspeed programını merak ettigimden hakkında arastırma yapıyorum bu g
-
-
-
Uzaktan yardım servisini nasıl kapatabilirim Yardımcı olursanız sevinirim.Windows Xp Sp3
-
- 3 replies
- 4.6k views
-
-
Selamlar, Arkadaşlar aşagıdaki dosyalar xp'nin klasik ve sıkıcı olan system
-
- 8 replies
- 4.3k views
-
-
Merhaba arkadaşlar, autoit bu programla biliyosunuz katılımsız kurulum yapılıyor.Bende xp yi orjinal yani g
-
- 3 replies
- 3.7k views
-
-
Merhabalar arkadaşlar başınızın belası yine ben Siz ustalarıma bu defa sorum şu olacak; system
-
- 8 replies
- 3.4k views
-