Jump to content

Help And Support

All Help And Support Requests in Turkish Language (RVMi, nLite, Windows & Forum Issues)

1. Started by Apparition,

bir rogram var ama programin silent install ozelligi yok bunu katilimsiz kurulum yapma sansimiz var mi? silent.iss diye bir dosya hazirlamami onerdiler ama karmasik bir konu anlayamadim simdiden tesekkurler..

2. Started by oguz,

VISO_Reflection_Edition(v2.0) paketinde "resources" klas

• 0 replies
    • 1.6k views
  3. Started by hakan,

ses kartlarının tamamına yakınını tanıyan bir cd yapmak i

• 12 replies
    • 6.7k views
  4. Started by ucahmetuc,

bir

• 2 replies
    • 1.8k views
  5. Started by hose_antonio,

Kuruluma baslamadan

6. Started by Demir Deejay,

Umarim Konuyu YaLnis Yere Acmamisimdir .. ArkadasLar Cd'nin Tum EkLentiLerini AyarLamaLarini Yaptim Ama Makinada Kurdugum Zaman Birinci BoLumu Bitiriyor ikinci BoLume Gecince Su Hatayi ALiyorum -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bir Sorun ALgiLandi Ve BiLgisayarinizin Zarar Gormemesi icin isLem DurduruLdu YeterLi Disk ALaninizin OLdugundan Emin OLdun . Dur iLetisinde Surucu TanimLanmissa Surucuyu Devre Disi Birakin Veya Bir Surucu GunceLLestirmesi icin Ureticinize Basvurun ... Goruntu Bagdastiricisini Degismeyi Deneyin Donanim Saticinizdan BIOS GunceLLestirmesi Olup OLmadigini Ogr…

7. Started by STUFF,

arkadaşlar windows sistemini modifiyeledim ve sanal bilgisayarda denerken %13 lerde ADVANCED INF İNSTALL fontreg.exe işlemini oluşturamıyor vs gibi bişey yazdı kurulumu sonlandırmıyor tamam dediğmde onu ge

• 2 replies
    • 2.6k views
  8. Arkadaslar chip dergisi bu ay genel system temizligi yapan (ge

• 3 replies
    • 2.1k views
  9. Started by the.bykus,

Arkadaşlar l

• 4 replies
    • 2.8k views
  10. Started by Bilal ,

Arkadaşlar bunu bir ekip yapmış biliyorum ama nasıl yapıldığı hakkında bir fikri olan varmı.Eğer LastXP'nin linklerini falan isteyen olursa

11. Started by EXPOLIT,

MERHABA ARKADASLAR ARANIZA YENI UYE OLDUM MERAK ETTIGIM VE USTADIM OLACAK ARKADASLARDAN BİRŞEY OĞRENMEK İ

• 4 replies
    • 2.4k views
  12. Arkadaşlar herkese selam Ben bir "regtweaks.reg" dosyası hazırladım ve bunu daima $OEM$ klas

• 14 replies
    • 5.1k views
  13. Arkadaşlar real addon yapmak istediğim program Başlat men

14. http://www.wincert.net/forum/index.php?showtopic=802 Su yukarda linkini verdiğim addon a nasıl indirdiğimiz temaları ekleyebiliriz.Ve de yeni versiyonu cıkmıs galiba g

• 0 replies
    • 1.5k views
  15. Started by mach2,

nlite da bileşen silmede en altta klas

• 3 replies
    • 2.5k views
  16. Started by restof,

• 2 replies
    • 2.1k views
  17. Started by BenCesur,

Arkadaşlar birka

• 13 replies
    • 10.4k views
  18. kolay gelsin.. her şey g

• 4 replies
    • 2.1k views
  19. Started by SedefDeniz,

Arkadaşlar, Vistadaki ekran alıntısı aracını (Snipping Tool) XP i

• 3 replies
    • 3.1k views
  20. Started by Detay,

Arkadaşlar Windos 2000 pro sp4 e bu dosyaları nite ile doğrudan ekleyebilir miyiz? mnsf de bir ingilizce metin var ama benim i

• 3 replies
    • 2.4k views
  21. Started by by_uk,

Merhabalar. Adobe Acrobat Reader 9.0 (T

• 2 replies
    • 5.5k views
  22. Arkadaşalar. Vistada dosya aktarırken altta

• 5 replies
    • 2.5k views
  23. Started by Bilal ,

Arkadaşlar bu linkte vermiş oldugum addonu RVM İntegrator ile ekliyorum.Sonra sanal makinadan kurulumu test etmek istedim.Addon kurulmuş fakat kurs

• 9 replies
    • 3.5k views
  24. Started by Anchen,

1-)Arkadaşlar

• 3 replies
    • 2.1k views