Help And Support
All Help And Support Requests in Turkish Language (RVMi, nLite, Windows & Forum Issues)
350 topics in this forum
-
bir rogram var ama programin silent install ozelligi yok bunu katilimsiz kurulum yapma sansimiz var mi? silent.iss diye bir dosya hazirlamami onerdiler ama karmasik bir konu anlayamadim simdiden tesekkurler..
-
- 2 replies
- 2.3k views
-
-
VISO_Reflection_Edition(v2.0) paketinde "resources" klas
-
- 0 replies
- 1.6k views
-
-
ses kartlarının tamamına yakınını tanıyan bir cd yapmak i
-
- 12 replies
- 6.7k views
-
-
-
-
Umarim Konuyu YaLnis Yere Acmamisimdir .. ArkadasLar Cd'nin Tum EkLentiLerini AyarLamaLarini Yaptim Ama Makinada Kurdugum Zaman Birinci BoLumu Bitiriyor ikinci BoLume Gecince Su Hatayi ALiyorum -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bir Sorun ALgiLandi Ve BiLgisayarinizin Zarar Gormemesi icin isLem DurduruLdu YeterLi Disk ALaninizin OLdugundan Emin OLdun . Dur iLetisinde Surucu TanimLanmissa Surucuyu Devre Disi Birakin Veya Bir Surucu GunceLLestirmesi icin Ureticinize Basvurun ... Goruntu Bagdastiricisini Degismeyi Deneyin Donanim Saticinizdan BIOS GunceLLestirmesi Olup OLmadigini Ogr…
-
- 2 replies
- 2k views
-
-
-
arkadaşlar windows sistemini modifiyeledim ve sanal bilgisayarda denerken %13 lerde ADVANCED INF İNSTALL fontreg.exe işlemini oluşturamıyor vs gibi bişey yazdı kurulumu sonlandırmıyor tamam dediğmde onu ge
-
- 2 replies
- 2.6k views
-
-
Arkadaslar chip dergisi bu ay genel system temizligi yapan (ge
-
- 3 replies
- 2.1k views
-
-
-
Arkadaşlar bunu bir ekip yapmış biliyorum ama nasıl yapıldığı hakkında bir fikri olan varmı.Eğer LastXP'nin linklerini falan isteyen olursa
-
- 7 replies
- 3k views
-
-
-
Arkadaşlar herkese selam Ben bir "regtweaks.reg" dosyası hazırladım ve bunu daima $OEM$ klas
-
- 14 replies
- 5.1k views
-
-
Arkadaşlar real addon yapmak istediğim program Başlat men
-
- 2 replies
- 1.9k views
-
-
http://www.wincert.net/forum/index.php?showtopic=802 Su yukarda linkini verdiğim addon a nasıl indirdiğimiz temaları ekleyebiliriz.Ve de yeni versiyonu cıkmıs galiba g
-
- 0 replies
- 1.5k views
-
-
-
-
- 2 replies
- 2.1k views
-
-
-
-
Arkadaşlar, Vistadaki ekran alıntısı aracını (Snipping Tool) XP i
-
- 3 replies
- 3.1k views
-
-
Arkadaşlar Windos 2000 pro sp4 e bu dosyaları nite ile doğrudan ekleyebilir miyiz? mnsf de bir ingilizce metin var ama benim i
-
- 3 replies
- 2.4k views
-
-
-
Arkadaşalar. Vistada dosya aktarırken altta
-
- 5 replies
- 2.5k views
-
-