Help And Support
All Help And Support Requests in Turkish Language (RVMi, nLite, Windows & Forum Issues)
350 topics in this forum
-
bu sitedeki bilgiler sayesinde yapmak istediğim bir
-
- 3 replies
- 2.6k views
-
-
arkadaşlar autoit kullananlar bilirler. değerler
-
- 4 replies
- 2.3k views
-
-
Arkadaslar yaklaşık 40kb'lik bir system.reg dosyası mevcut. Dosyayı not defterinde a
-
- 4 replies
- 2.3k views
-
-
Arkadaşlar, virtual pc 2007 kullanıyorum. internete bağlanamadım bir t
-
- 2 replies
- 2.3k views
-
-
arkadaşlar Mmm'ın ne işe yaradığını bilen bilir... mausun sağ tuş men
-
- 4 replies
- 2.6k views
-
-
Arkadaşlar, www.speed guide.net'teki "TCP Optimizer isimli kurulum gerektirmeyen program reg'de bazı değişikler yaparak s
-
- 3 replies
- 2.2k views
-
-
-
- 2 replies
- 1.9k views
-
-
Arkadaslar virtualbox sanal makine iyi, hoş. hızlı
-
- 6 replies
- 3.2k views
-
-
-
Merhaba arkadaşlar , Inf yuklemesinde regsvr32.exe kaydı yapma hakkında bilgi almak istiyorum.Rocco arkadaşımızın MSN
-
- 13 replies
- 5.4k views
-
-
Oncelikle merhabalar. Masaustunde bulunan Windows'un kendi simgelerini acmak istedigimde en son "Tam Ekran" konumunda iken kapatsam bile daha sonradan "Normal Pencere" konumuna donusuyor. Hatta o klasor simgelerinin gorunme sekillerinde bile degisikliklerle karsilasiyorum (Ornegin onceki gorunumu "Doseme" ise "Liste" gorunumune geciyor). Bunun yaninda o klasor simgelerinin gorunme sekline bazi eklemeler yapsam da (Ornegin "Tur") daha sonra bu eklemelerin kayboldugunu fark ediyorum. Eger sorunun kaynagi Kayit Defteri'nde yapilan gayri ihtiyari bir degisiklik ise bunu nasil cozebiliriz? Yardimlariniz icin simdiden cok tesekkur ederim.
-
- 10 replies
- 6.1k views
-
-
-
32 ve 64 vistalari birleştirdim 32 bit kurarken problem yok ama 64 bit kurdugumda Autounattend dosyasini gormuyor bilen varsa simdiden teşekkurler kullandıgım Autounattend altta
-
- 2 replies
- 2k views
-
-
Aşagidaki sitede "Recommended settings for Windows 2000 / XP" başlıgı altında xp'nin net baglanti hizini optimize ettigi iddia edilen bazı reg ayarları verilmiş. Bu kayıtları $OEM$ klas
-
- 1 reply
- 1.8k views
-
-
-
-
Merhaba arkadaşlar ben windows vista ultimate sp1'e modifiye yapmak istiyorum ama vlite yetersiz kalabiliyor. Vista i
-
-
C-ronaldo arkadaşımın hazırlamış olduğu windows live messenger 8.5'i addon olarak eklediğimde sisteme y
-
- 8 replies
- 4.4k views
-
-
selam arkadaşlar mozilla firefox un 3.0.3 versiyon ve genelde kullanılan 5-6 eklenti ve teması ile real ( ger
-
- 1 reply
- 1.7k views
-
-
"Johnnboy" 'un yapmış olduğu "firefox addon maker v0.475" i nasıl kullanacagımızı kısaca biri anlatırsa
-
- 9 replies
- 4.2k views
-
-
-
-
Office 2003'ler biliyorsunuz arkadaşlar biraz zahmetli de olsa katılımsız kurulum, tek exe haline hem de ufak boyutlara getirilebiliyor. (Mesela elimde office 2003 sp3 Tr var. Word-Excel-powerpoint dahil sadece 86 mb, Windows
-
- 25 replies
- 12.9k views
-
-
Vistanın masaustundeki simgeler ilk acıldıgında buyuk olarak acılıyor manuel olarak onları klasik simgelere getiriyorum acaba bunun bir reg ayarı varmıdır yani klasik simgeleri secmek icin ona gore reg ayarını katılımsız kuruluma koyayım acıldıgında otomatik yapsın simdiden teşekkurler
-
- 6 replies
- 3.2k views
-