Jump to content

Wrong start of WinToolkit Installer if KB2529687/KB2574819 integrated


Thiersee
 Share

Recommended Posts

I can't read french, sorry

It says "the server process could'nt be started because the configured identity is not correct. Verify the user name and password"

Quick question, when you integrate these updates. Have you added some silent installers in a previous build?

I always test with a fresh image, so no.

Also can i have your last session.ini please?

Here is the inis: Last Sessions.zip It's the X86 i have tested.

I have made an x86 build with the same ini with test34:

WinToolkit Installer doesn't show at T-13. Good!

But once on the desktop it runs and the dispaly is without theme and with an explorer window open:

mini_121030093011649280.png

Once WinToolkit installer has finished, theme appears but the window is still open:

mini_121030093106502848.png

Once the window closed, everything seems OK.

I have checked and all the sfx and addons are all installed.

Rebooted and checking MS Update, it seems KB2592687 and KB971033 are not installed/integrated

mini_121030095119291100.png

mini_121030095128373586.png

Edited by mooms
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...