Jump to content

Windows 7 Toolkit v0.8.0 Final


Legolash2o
 Share

Recommended Posts

Try the new version, if the problem is still then do the following.

1. Go to start (Make sure W7T is closed first)

2. Go to run and type "psr.exe" without quotes

3. Press start recording, open up W7T and do what you do make the error appear

4. Press Stop recording and it will ask you to save a file

5. Upload the file.

Edited by Legolash2o
Link to comment
Share on other sites

Can you translate that please, and that seems to be for RT 7 Lite not W7T.

Yes, after i had posted my message, i've noticed that i was wrong !!! indeed it's for RT 7 lite...

The message says in english : "A device attached to the system is not functioning"

I really don't understand what goes wrong...

Sorry for my bad english, i'm french ;-)

Thank you,

hAqX0ne

Link to comment
Share on other sites

Yes, after i had posted my message, i've noticed that i was wrong !!! indeed it's for RT 7 lite...

The message says in english : "A device attached to the system is not functioning"

I really don't understand what goes wrong...

Sorry for my bad english, i'm french ;-)

Thank you,

hAqX0ne

RT 7 Lite may require WIM Filter to be installed again, as W7T will uninstall it as it has some compatibility issues.

Link to comment
Share on other sites

Hello,

Thanks for the new version however your link for the download isn't functionaly ???

This message of MEDIAFIRE displays : 'for the moment, the file W7T080-37F.7z is not present on our server' !!!

Are you an other link for this download ?

Thanks again for your great job !!!

EDIT :

At 8 pm the link for download works !!!

Thanks a lot

Edited by rico
Link to comment
Share on other sites

No more error with 37F :icon_cool:

But after closing program, W7toolkit.exe process is still running.

I've the same problem than you !

Legolash2o,

I would like to know how i can be sure that all the hotfixs i've integrated are really installed ?

because when i go to the history of installed hotfixs, i see nothing...

Thank you to explain me ;-)

hAqX0ne.

Link to comment
Share on other sites

I've the same problem than you !

Legolash2o,

I would like to know how i can be sure that all the hotfixs i've integrated are really installed ?

because when i go to the history of installed hotfixs, i see nothing...

Thank you to explain me ;-)

hAqX0ne.

When you are on the AIO Integrator, go to options and click Updates Prompt, you may have to add an update and then start the process.

I will have a look at the above problem :)

Link to comment
Share on other sites

Hi Legolash2o,

I would like to ask you, if it's possible to contact Solor and tell him that he has forgotten some updates in his pack ?

Framework :

KB982670

KB983590

KB982526

Windows :

KB976002

KB2160329

KB972270

KB980232

KB981852

KB982214

KB974431

KB974332

KB975496

KB977074

KB980408

KB980846

(KB971033) : WAT

Thank you very much,

hAqX0ne

Link to comment
Share on other sites

Hi legolash,

A months ago, I had integrated AddOns Runtimes 1.2 with "W7Tool Alpha" under WinXP successfully.

More Info for that addon HERE

Yesterday I tried integrating that same addon with "Windows 7 Toolkit v0.8.5-10B" under Windows7 without success. I got the here bellow message.

Regards

addonsruntimeerror.jpg

The latest version does not take ownership when copying files, however the addon creator can use [COPYFILETO] to take ownership first.

Link to comment
Share on other sites

TNX legolash for replying,

I agree with Kels "8.5 does not close out properly".

I've made some other "Windows 7 Toolkit v0.8.5-10B" tests without success,

1) Remove components. Here bellow you'll find the error message I got for each language (~5 errors by n selected language).

2) I mount an image start configuration then I decided to cancel everything by close W7Tool with "Discard", the Install.wim was corrupted. Moreover, W7Tool process never end after closing (Exit) it.

3) I tested Rebuild (Check), the install.wim was downsized from 3.25GB to 3.15GB

May you please give more infos and issue regarding the W7Tool close buttons "Discard" "Save" "Keep Mounted" "Rebuild"

Regrads

post-19145-068386100 1287492665_thumb.jp

post-19145-029858800 1287492688_thumb.jp

post-19145-077961000 1287492716_thumb.jp

post-19145-039634700 1287494041_thumb.jp

post-19145-046143400 1287494057_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

Hi legolash,

After integrating addons and selected tweaks to windows 7. The installation looks going right: Copy Windows files, Decompress windows atchives, Functions installation, Updates install and Finsih install (French translation).

When the "Finsih install" start, I got the here bellow error message: The Installation was cancelled. Windows Can't apply the without assistance parameters during the [offlineServiciing] phase(French translation). 3 times tested and got this error.

Regards

post-19145-048446700 1288111351_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

@LogoLash2o

Many thanks for your nice software "Windows 7 Toolkit Final 8.0"! :thumbsup_anim:

I see that some Tweaks don't work correctly for me (French Windows 7 version). Computer Management and Services are reversed!

But I've made some changes and these one works nice:

(I've translated in English and I don't know if the words are good!):

Tweaks


Windows Registry Editor Version 5.00

; Add right clic on context menu on Destktop
; Computer Management; Services; God Mode; Defrag

[HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\Background\shell\Windows]
"MUIVerb"="Windows"
"SubCommands"=""
"Icon"="%SystemRoot%\\System32\\winver.exe"

[HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\Background\shell\Windows\shell]

[HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\Background\shell\Windows\shell\1Manage]
"MUIVerb"="@%systemroot%\\system32\\mycomput.dll,-400"
"Icon"="%SystemRoot%\\System32\\CompMgmtLauncher.exe,-0"
"SuppressionPolicy"=dword:4000003c

[HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\Background\shell\Windows\shell\1Manage\command]
@="mmc.exe compmgmt.msc"

[HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\Background\shell\Windows\shell\2Services]
"MUIVerb"="@%SystemRoot%\\system32\\shell32.dll,-22059"
"Icon"="%SystemRoot%\\System32\\mmc.exe"
"SuppressionPolicy"=dword:4000003c

[HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\Background\shell\Windows\shell\2Services\command]
@="mmc.exe services.msc"

[HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\Background\shell\Windows\shell\3Tasks]
"MUIVerb"="@%SystemRoot%\\system32\\shell32.dll,-32537"
"Icon"="%SystemRoot%\\System32\\imageres.dll,-27"

[HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\Background\shell\Windows\shell\3Tasks\command]
@="explorer shell:::{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}"

[HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\Background\shell\Windows\shell\4Defrag]
"MUIVerb"="@%SystemRoot%\\system32\\dfrgui.exe,-103"
"Icon"="%SystemRoot%\\System32\\dfrgui.exe"

[HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\Background\shell\Windows\shell\4Defrag\command]
@=hex(2):25,00,53,00,79,00,73,00,74,00,65,00,6d,00,52,00,6f,00,6f,00,74,00,25,\
00,5c,00,53,00,79,00,73,00,74,00,65,00,6d,00,33,00,32,00,5c,00,64,00,66,00,\
72,00,67,00,75,00,69,00,2e,00,65,00,78,00,65,00,00,00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Directory\Background\shell\Windows]
"MUIVerb"="Windows"
"SubCommands"=""
"Icon"="%SystemRoot%\\System32\\winver.exe"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Directory\Background\shell\Windows\shell]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Directory\Background\shell\Windows\shell\1Manage]
"MUIVerb"="@%systemroot%\\system32\\mycomput.dll,-400"
"Icon"="%SystemRoot%\\System32\\CompMgmtLauncher.exe,-0"
"SuppressionPolicy"=dword:4000003c

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Directory\Background\shell\Windows\shell\1Manage\command]
@="mmc.exe compmgmt.msc"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Directory\Background\shell\Windows\shell\2Services]
"MUIVerb"="@%SystemRoot%\\system32\\shell32.dll,-22059"
"Icon"="%SystemRoot%\\System32\\mmc.exe"
"SuppressionPolicy"=dword:4000003c

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Directory\Background\shell\Windows\shell\2Services\command]
@="mmc.exe services.msc"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Directory\Background\shell\Windows\shell\3Tasks]
"MUIVerb"="@%SystemRoot%\\system32\\shell32.dll,-32537"
"Icon"="%SystemRoot%\\System32\\imageres.dll,-27"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Directory\Background\shell\Windows\shell\3Tasks\command]
@="explorer shell:::{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Directory\Background\shell\Windows\shell\4Defrag]
"MUIVerb"="@%SystemRoot%\\system32\\dfrgui.exe,-103"
"Icon"="%SystemRoot%\\System32\\dfrgui.exe"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Directory\Background\shell\Windows\shell\4Defrag\command]
@=hex(2):25,00,53,00,79,00,73,00,74,00,65,00,6d,00,52,00,6f,00,6f,00,74,00,25,\
00,5c,00,53,00,79,00,73,00,74,00,65,00,6d,00,33,00,32,00,5c,00,64,00,66,00,\
72,00,67,00,75,00,69,00,2e,00,65,00,78,00,65,00,00,00

;---------------------------------------------------------------------------------------------

; Add right clic on context menu on Desktop "Command here as Administrator"

[HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell\cmd]
@="Command here as Administrator"
"Icon"="C:\\Windows\System32\\UserAccountControlSettings.exe,-0"

[HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell\cmd\command]
@="cmd.exe /s /k pushd \"%L\\\\..\\\""

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Directory\shell\cmd]
@="Command here as Administrator"
"Icon"="UserAccountControlSettings.exe"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Directory\shell\cmd\command]
@="cmd.exe /s /k pushd \"%L\\\\..\\\""

Works fine for me!

Thanks and Regards.

Edited by myselfidem
Link to comment
Share on other sites

Hi legolash,

After integrating addons and selected tweaks to windows 7. The installation looks going right: Copy Windows files, Decompress windows atchives, Functions installation, Updates install and Finsih install (French translation).

When the "Finsih install" start, I got the here bellow error message: The Installation was cancelled. Windows Can't apply the without assistance parameters during the [offlineServiciing] phase(French translation). 3 times tested and got this error.

Regards

post-19145-048446700 1288111351_thumb.jp

Hello coucou! :rolleyes:

I think the trouble is about the "Autounattend.xml".

I give you later the new file because I've seen some changes needed!

Cheers

Link to comment
Share on other sites

Hello coucou! :rolleyes:

I see that your problem is solved!

In fact the trouble is made with "7Customizer" when the user don't use a password inside the "Autounattend.xml"!

It's needed to write:


<AutoLogon>
<Enabled>true</Enabled>
<Username>HEN</Username>
<Password>
<Value></Value>
</Password>
<LogonCount>9999999</LogonCount>
</AutoLogon>

Here with error:


<AutoLogon>
<Enabled>true</Enabled>
<Username>HEN</Username>
<Password>
<Value />
</Password>
<LogonCount>9999999</LogonCount>
</AutoLogon>

Cheers

Edited by myselfidem
Link to comment
Share on other sites

Does that issue happen with W7T? No password entered in unattended?

Hello Legolash2o! :rolleyes:

No! This issue is made by 7Customizer and not with W7T !

Coucou show me the incorrect "Autounattend.xml" made by 7Customizer without password, by PM!

It's now a know issue!

Btw I've modded some Tweaks because many don't works (French Windows 7 version)!

Regards

Edited by myselfidem
Link to comment
Share on other sites

Yeah ive seen the tweak above, i do check this forum everyday but i don't always reply :) The issues mentioned will be fixed :P

I understand!

Many thanks :thumbsup_anim:

I've just modded the icon for the reg keys, like this (just an idea!):


Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\Background\shell\Windows\shell\1Manage]
"MUIVerb"="@%systemroot%\\system32\\mycomput.dll,-400"
"Icon"="UserAccountControlSettings.exe"
"SuppressionPolicy"=dword:4000003c

[HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\Background\shell\Windows\shell\1Manage\command]
@="mmc.exe compmgmt.msc"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Directory\Background\shell\Windows\shell\1Manage]
"MUIVerb"="@%systemroot%\\system32\\mycomput.dll,-400"
"Icon"="UserAccountControlSettings.exe"
"SuppressionPolicy"=dword:4000003c

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Directory\Background\shell\Windows\shell\1Manage\command]
@="mmc.exe compmgmt.msc"

Regards

Link to comment
Share on other sites

@Legolash2o

Hello! :rolleyes:

I've made a new tweak, if you want add it, for Administrative Tools (right click on Desktop):

 
Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\Background\shell\Windows\shell\5AdminTools]
"MUIVerb"="@%SystemRoot%\\system32\\shell32.dll,-22982"
"Icon"="%SystemRoot%\\System32\\imageres.dll,-114"

[HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\Background\shell\Windows\shell\5AdminTools\command]
@="control admintools"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Directory\Background\shell\Windows\shell\5AdminTools]
"MUIVerb"="@%SystemRoot%\\system32\\shell32.dll,-22982"
"Icon"="%SystemRoot%\\System32\\imageres.dll,-114"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Directory\Background\shell\Windows\shell\5AdminTools\command]
@="control admintools"

Regards

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...