Jump to content
MorcCrafak

[BUG] Wintoolkit shows .wim as .swm :(

Recommended Posts

Hello again :).

I saw if i select All-in-One Disk Creator and i select any .wim file it shows me dialog with this:5690c93896b0f_Screenshot(1).png.eaf0784e

can someone help me? Thanks.

Edited by MorcCrafak

Share this post


Link to post
Share on other sites

May be your wim is damaged: .SWM-files are normally parts of a .wim-file and are read-only.

Were did you get this .wim-file from?

From wich OS?

Regards, Thiersee

Edited by Thiersee

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, MorcCrafak said:

I tryed mine windows 7 edited in other software and original windows 8.1 enterprise .wim file

I tried just now with version 1.5.4.4 and Win7: no problem; regardingfor Win 8.1 no idea.

But one thing I know for sure: you should not work with different programs on the wim-file.

Thiersee

Share this post


Link to post
Share on other sites
On ‎9‎. ‎1‎. ‎2016 at 9:48 AM, MorcCrafak said:

Hello again :).

I saw if i select All-in-One Disk Creator and i select any .wim file it shows me dialog with this:5690c93896b0f_Screenshot(1).png.eaf0784e

can someone help me? Thanks.

Did you unticked the read-only mark in WIM properties?

Try to reexport image by DISM:(the names are just an example)

Before this you should prepare 6+GiB of space.

 

Dism /Export-Image /SourceImageFile:install.wim /SourceIndex:1 /DestinationImageFile:install2.wim /Compress:none

 

I don't know other solutions.

Edited by TTtie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By mightymaan
      Tried the other wims too. All parameter error.
      Custom\Image\sources\installPro.wim
      Log ID: 1xA4665E5F1E9CEDB4C942871DFCEB6D40_frmWIMManager_en-US_828611
      As far as I can go. Was using the  N version
    • By Alejandro Almeida
      Nothing appears to select! 

    • By I_NEED_HELP
      Hi im new to this forum.
      Maybe i'm just to stupid but for me it does not work to load more than one installation file. When i load one installation file and then another, the entries from the first file disappear. I'm using the version 1.5.4.9. 
      Hopefully some can give me some advice. Thanks!
       
    • By ZERO_XP
      When i try to import a custom registry setting (saved into a .reg file) into the "tweaks" section in the "All in one Intergrator" every thing works fine however then when i install finish installing my custom made windows 7 SP1 
      I check the registry and the settings are not applied inside my custom windows 7
      I'm also able to replicate this on the WIM registry editor and and on all Wintoolkit V1.5.4.X
    • By hkroiss
      Hi, since around 1.5 half years i am integrating Updates into our Windows Image at our Company. However i have noticed that even when all the latest Updates are integrated after installing the OS it shows a few ".NET Framework" Updates that couldn't be integrated (see Attachment). A year ago it were only around 10, now around 15. So its getting more and more, it hinders the usfulness of the Slipstreaming process a bit.
      Did anyone of you find a way to integrate this pesky ".NET" Updates into the Image?
      Thanks for the help.

×
×
  • Create New...