Jump to content
ricktendo

[AddOn] nLite v1.4.9.3 & WMP11 Slipstreamer 1.4.3

Recommended Posts

Ricks ,This addon doesn't work to me,Nlite window freeze on scanning XP installation folder and with a error window that I can't understand when nlite starts,I found the INF file has many changes on language sessions ,Perheps no chinese localize code added cause that,I'm always use this addon so ask for add Simplfied Chinese here,thanks in advance.

BTW ,I give a chinese localize translaton if need or not,sorry for my bad English.

; L o c a l i z e d

LANG_FILE="Simplfied Chinese.lang"

LANG_NAME="Simplfied Chinese"

UninTitle="卸载nLite"

UninQuest="是否确定全部卸载nLite及其组件?"

UninFinal="nLite卸载成功."

Edited by bjfrog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rick,I have add chinese local code as below,Does it right? and Simplfied CHinese language file can be installed,but probelm still hang there.

[Strings.0804]
INF_FILE ="nLite148.inf"
PRESET ="nLite\Presets"
LANG ="nLite\Lang"
CLSID1 ="{D14ED2E1-C75B-443c-BD7C-222222222231}"
CLSID2 ="{DEF82746-D3DC-4DB8-A941-604B9D610DFB}"
UNINSTALL="SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall"
NAME_SPAC="SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\ControlPanel\NameSpace"
RUNONCE ="SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce"
SHARED ="Microsoft Shared\VC"

; L o c a l i z e d

LANG_FILE="Simplified Chinese.lang"
LANG_NAME="Simplified Chinese"
UninTitle="卸载nLite"
UninQuest="是否确定全部卸载nLite及其组件?"
UninFinal="nLlite卸载成功."

My probelm:

when I specified the xp folder nLite show me a error window when click contiune it will freeze on scanning xp folder.

the error tips:

Unhandled exception has occurred in your application.If you click Contiune,the application will ignore this error and attempt to contiune.If you click Quit,the application will close immediately.

the system cannot find the file specified.(Exception from HRESULT:0X80070002)

when click Details button it show me below codes,it seem like not found some runtime,but the running windows now I used have installed Kels runtime addon 4.3,It has the same stuffes in this nLite addon's ASMS folder,now the problem got me brain freeze,I don't know much computer things,plsease help me.

See the end of this message for details on invoking 
just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.

************** Exception Text **************
System.IO.FileNotFoundException: The system cannot find the file specified. (Exception from HRESULT: 0x80070002)
at ..(String , String )
at ..(String )
at ..(String , StringCollection& , Boolean , Boolean )
at ..()
at ..()
at ..WndProc(Message& )
at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)


************** Loaded Assemblies **************
mscorlib
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.832 (QFE.050727-8300)
CodeBase: file:///C:/WINDOWS/Microsoft.NET/Framework/v2.0.50727/mscorlib.dll
----------------------------------------
nLite
Assembly Version: 1.4.8.0
Win32 Version: 1.4.8.0
CodeBase: file:///C:/Program%20Files/nLite/nlite.exe
----------------------------------------
System
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.832 (QFE.050727-8300)
CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
----------------------------------------
nLite
Assembly Version: 1.4.8.0
Win32 Version: 1.4.8.0
CodeBase: file:///C:/Program%20Files/nLite/nlite.exe
----------------------------------------
System.Windows.Forms
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.832 (QFE.050727-8300)
CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
----------------------------------------
System.Drawing
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.832 (QFE.050727-8300)
CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
----------------------------------------
nlgw
Assembly Version: 1.1.0.0
Win32 Version: 1.4.8.0
CodeBase: file:///C:/Program%20Files/nLite/nlite.exe
----------------------------------------
MCDBNET2
Assembly Version: 1.32.0.0
Win32 Version: 1.32.0.1302
CodeBase: file:///C:/Program%20Files/nLite/MCDBNET2.DLL
----------------------------------------
msvcm80
Assembly Version: 8.0.50727.762
Win32 Version: 8.00.50727.762
CodeBase: file:///C:/WINDOWS/WinSxS/x86_Microsoft.VC80.CRT_1fc8b3b9a1e18e3b_8.0.50727.762_x-ww_6b128700/msvcm80.dll
----------------------------------------

************** JIT Debugging **************
To enable just-in-time (JIT) debugging, the .config file for this
application or computer (machine.config) must have the
jitDebugging value set in the system.windows.forms section.
The application must also be compiled with debugging
enabled.

For example:

<configuration>
<system.windows.forms jitDebugging="true" />
</configuration>

When JIT debugging is enabled, any unhandled exception
will be sent to the JIT debugger registered on the computer
rather than be handled by this dialog box.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ricks ,This addon doesn't work to me,Nlite window freeze on scanning XP installation folder and with a error window that I can't understand when nlite starts,

You CANNOT use the windows installation folder!

You MUST use your Windows CD to be scanned and copied to your HDD using nLite!

Share this post


Link to post
Share on other sites
You CANNOT use the windows installation folder!

You MUST use your Windows CD to be scanned and copied to your HDD using nLite!

Helmi,Thanks for your feedback,I m sure its not the reason, this problem never happen to me untill update to nLite v1.4.8 from ricks nLite Addon.

From this version Rick changed the addon method that removed C++ runtimes files and instead runtimes integrated from ASMS folder.

nLite will get back normal as soon as when I copy these files (Microsoft.VC90.CRT.manifest, msvcm90.dll, msvcp90.dll, msvcr90.dll) into nLite folder, so I rebuild a XP ISO that integrated some addons(Kels runtimes 4.3,DotNetFrameworkAIO,Ricks nLite v1.4.8 and so on) ,tested it on VMWARE,But the same problem still happened to me ,so now I guess the runtimes that nLite need can't be installed correctly.

BTW,I have 2 computers,one installed Chinese(S) XP another one installed English XP that localized setting to Chinese,they have the same problem,any ideas.

Edited by bjfrog

Share this post


Link to post
Share on other sites
nlite 1.4.9 has been silently updated and the new version does not need VC 2008

Hello xiongdi,hao bu ron yi kan dao yi ge tongbao,zheli bu cuo,有空常来.

Share this post


Link to post
Share on other sites
"Oppss… it seems you are requesting a file or folder that has moved." - can't download. :crying_anim02:

We moved our files to another server and forgot to edit this download link, sorry for this.

Link is fixed now, so please try again.

Cheers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

one thing I have noticed using these addons... is it is very difficult to manually update in the future as it seems the original .exe's get locked somehow and can't be deleted at all... I have to rename them and just leave them as a renamed file... somewhat annoying... maybe I'm missing something???

Share this post


Link to post
Share on other sites
one thing I have noticed using these addons... is it is very difficult to manually update in the future as it seems the original .exe's get locked somehow and can't be deleted at all... I have to rename them and just leave them as a renamed file... somewhat annoying... maybe I'm missing something???

Just a guess here. Try deleting everything in your %temp% folder. Restart the computer, then try deleting a file.

this problem has happened to me with other files I've tried to modify and somehow somewhere the system was using it. Could also be AV software.

Share this post


Link to post
Share on other sites
We moved our files to another server and forgot to edit this download link, sorry for this.

Link is fixed now, so please try again.

Cheers.

not working for me...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...