Jump to content

Windows 7 Toolkit 0.6.0.19


Legolash2o
 Share

Recommended Posts

This program will only work on Windows 7.

Remember to report bugs, spelling errors, even tiny things which may seem unimportant. The more you report the better it becomes!

Database: 6th June 2010

[0.6.0 Alpha]

*FIX: Addon Maker didn't add shortcuts properly

*FIX: Cleanup Tool crash at start

*FIX: Driver Integration

*FIX: Some other fixes/changes

*FIX: Crash during Addon Integration

*FIX: Downloading sometimes added an extra extension i.e. .msu.msu

*FIX: W7T did not work on french versions of Windows 7

*FIX: Prompt if file already exists

*FIX: Downloader crashed if you skip a download

*Prompts if WIM Filter is installed

*Registry hives now unload properly

*Downloaded files are deleted from the Download Queue

*Addon Integrator now supports deleting registry entries

*Delete Addon Temp folder on close

*Removed old entries in the database

*Removed feedback button

*Removed colour schemes

*Improved startup time

*Removed splash screen

*Using filters do not include Language Packs

*Disable WIM Filter

*Driver Integrate now deletes folder after installation

*Added *Reaper* Addon site to the Addon drop down menu

*Make comments in tasks.txt with ;

*Added SoLoR updates (Updated in Bold indicate that SoLoR has uploaded them this month)

Enjoy! :D

Edited by Legolash2o
Link to comment
Share on other sites

0.6.0.8 is ready

omg alot has changed...! Erm... what happened to the addons section? :crying_anim02:

Nice work the tool looks so clean and is much faster!

With no FTP server, there was no point in having the addon sections, but you can still browse the Addon forum here.

Microsoft.ACE.OLEDB.12.0 <-- I am still recieving this... YES I applied the fix too.

If you on x64 try install the x64 version, or if you already tried the x64 version, try the x86. Let me know which ones works and what OS your on.

Microsoft.ACE.OLEDB.12.0 uses:


C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\OFFICE14\ACECORE.DLL
C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\OFFICE14\ACEOLEDB.DLL
C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\OFFICE14\MSO.DLL

Had to change W7T to anyCPU instead of x86 which should fix integrating x64 updates, when W7T was in x86 mode it would run x86 dism and dism would mention it can't handle x64 tasks. Also When i changed to anyCPU the old JET Database didn't work and ACE.OLEDB did (comes with Office 2010).

Edited by *Reaper*
Link to comment
Share on other sites

doh.png

Doh! I just reinstalled windows 7, and just finished installing all applications including office 2007.

X86 installer installs fine, but still get the errors, look same as kel, great. lol

Edited by Raoul
Link to comment
Share on other sites

There is sort of..... But most of mine I havent released.... :naughty:

LOL :P

@everyone

Build 14 is out, it will check if WIM Filter is enabled and prompt you to restart. The WIM Filter will no longer start after that but vLite will still work perfectly :S

Another bug has been fixed, you can now integrate x64 updates/drivers :D

Edited by Legolash2o
Link to comment
Share on other sites

If you mean the W7TDrivers folder then yep, did the Driver Integrator work properly?

The WT7Drivers remained after the install. Not sure if they worked because this was in VirtualBox, but was concerned if they are safe to delete afterwards, and if so, that should be an option/feature in new builds (to automatically delete or keep) :)

Link to comment
Share on other sites

Hello,

Thanks for this version but i've a problem

I've tried under WINXP and doen't work

and under WIN 7 x86 it doen't work too

I have this message :

'Windows 7 toolkit is not supported on this OS'

I apply the fix but no change !!!

Can you help me ?

For work on Winxp or Win 7 x86 (32 bit)

Thanks a lot

Link to comment
Share on other sites

Hello,

Thanks for this version but i've a problem

I've tried under WINXP and doen't work

and under WIN 7 x86 it doen't work too

I have this message :

'Windows 7 toolkit is not supported on this OS'

I apply the fix but no change !!!

Can you help me ?

For work on Winxp or Win 7 x86 (32 bit)

Thanks a lot

it's working fine in here

Win 7 x86 it wouldn't work on xp i think but win 7 it should work well

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...