Jump to content

ianymaty

Members
  • Content Count

    377
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    9

Everything posted by ianymaty

  1. Yes, a SSD is a must and RAM the more, the better. Anyway your model can only support maximum 6 GB RAM as per specs here https://downloads.dell.com/manuals/all-products/esuprt_laptop/esuprt_inspiron_laptop/inspiron-15-m5030_setup guide_en-us.pdf Don't inject any driver, just use the plain ISO to install and go from there. Remember to disable video driver update from Windows Update. Make sure you also have the latest BIOS installed.
  2. How old is your laptop? What model and which version of Radeon it has? I just managed to install Windows 10 Pro x64 to a Acer Aspire 5553G that has a Radeon HD 4200 onboard and a Radeon HD 5000 series discreet chip. I had struggled to install the drivers to get the correct resolution but finally all is OK. There was no way to make them both working so I had to disable the onboard card from BIOS so the discreet to work correctly. If you are in the same situation I think you can do the same. You have to disable update drivers from Window Updates that always force install the latest drivers that finally breaks the resolution https://www.howtogeek.com/263851/how-to-prevent-windows-from-automatically-updating-specific-drivers/ HD 5000 series have driver support for Windows® 10 and DirectX 11 https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-615 For HD 4000 series you have to install the windows 7/8 AMD legacy driver in compatibility mode. https://community.amd.com/thread/186846 Hope this helps.
  3. http://forum.imgburn.com/index.php?/topic/25746-virtual-clonedrive-5510-released/ Ooops!...
  4. Yeah, my list ends where yours turn red. I don't see the red list. Maybe they are not available anymore. I remember that Lego lost (busted) a hard drive way back sometime and asked for some test versions at that time from those who got them. Probably they're gone with it. I still have some more older versions than the white list, saved in my collection.
  5. That's written in the program's changelog: *1.6.0.11: FIX: Minor UI fixes. *1.6.0.10: FIX: AIO Components showed message during preset load *1.6.0.10: FIX: Tweaks tab showed incorrect count *1.6.0.9: FIX: WIM Manager will remember choice when editing names and descriptions *1.6.0.9: FIX: Fixed WIM Manager column sizes *1.6.0.8: FIX: Unattended remained grey when cancel import *1.6.0.8: FIX: Minor column size changes. *1.6.0.8: FIX: Added format warning on USB Boot Prep tool *1.6.0.8: FIX: Tooltips on AIO Integrator for silent installers and files. *1.6.0.8: FIX: Flickering on AIO Components and vLite tabs on check all *1.6.0.8: FIX: Centering on + button in AIO *1.6.0.8: Updated download links *1.6.0.8: Better 4K support and scaling options *1.6.0.8: Removed update cache button.
  6. x86 https://software-download.microsoft.com/pr/Win7_Pro_SP1_French_x32.iso?t=386e8be5-ab46-4665-8bf8-7d6a53ac45ec&e=1532367280&h=cdf160438d884805893df4c73bd3e809 x64 https://software-download.microsoft.com/pr/Win7_Pro_SP1_French_x64.iso?t=386e8be5-ab46-4665-8bf8-7d6a53ac45ec&e=1532367280&h=e79b91ff74b81ba08898c1f10af79ba8 Links expire: 7/23/2018 5:34:39 PM UTC
  7. I found it in my collection and uploaded it for you HERE
  8. I don't use multiboot so I cannot advise but you can create separate x86 and x64 multilanguage install by integrating the needed language packs with WinToolkit Use any language as base to integrate the needed ones. When you install, a language selection box is presented to choose which language to install You can find here any needed language packs http://www.pcdiy.com/146/windows-7-service-pack-1-language-packs-download
  9. Languages English (United Kingdom) = English International
  10. https://software-download.microsoft.com/db/Win7_Pro_SP1_German_x32.iso?t=fa6da7ec-28b0-48f6-91f1-4d80365000a6&e=1509299414&h=15cd5c1b714a58cf466e9c2851dffc74 Link is valid until 10/29/17 5:50:13 PM UTC I saw some posts on the forum saying to instal IE11 to solve the problem. Are you using the latest IE?
  11. https://software-download.microsoft.com/pr/Win7_Pro_SP1_English_x32.iso?t=a29a487d-9c06-4545-b28b-9f9ce782d166&e=1508954310&h=fa7218350ff0f2eee00703ea06e8d140 Link is valid until 10/25/17 5:58:29 PM UTC
  12. https://software-download.microsoft.com/db/Win7_Ult_SP1_Portuguese_COEM_x32.iso?t=0fa70a45-1a53-477d-8424-11adc0f9daf9&e=1508008796&h=02cc57492a56e84b1bd77ebb73a009a8 Link will expire in 24 hours
  13. Requirements: Windows 7 or newer, .NET Framework 4.6.2 or newer, Internet Explorer 8 or newer. Try here https://tb.rg-adguard.net/index.php
  14. Instead of trying all those why not make your own? Here are all the info you you need. https://forums.mydigitallife.net/threads/simplix-pack-to-update-live-win7-system-integrate-hotfixes-into-win7-distribution.45005/
  15. Then try with original installer http://www.emptyloop.com/unlocker/#download Unlocker1.9.2.exe /S
  16. As far as I know .wa files are directly integrated with WinToolkit. .wa files are addons not installers so they are already silently added into the instalation. Are you using them correctly as addons in WinToolkit?
  17. Win Toolkit > Tools > Misc > Addon Maker
  18. No problem. I plan this days an upgrade to Windows 10 to get the free upgrade. Than I'll install back Windows 7 from scratch since this install is from 30.11.2013. Than we'll see if there it's something botched in my system now. I'll keep you informed.
  19. Hi bphlpt. sorry for late reply, I was busy in the late time and also failed to find a good screen capture program that produce a reasonable small file to upload. Finally I found Spotlight Screenrecorder. The video shows how it goes for me. Starting with click on the last page of the thread > scroll to bottom > click on page 1> wait for Loading... (wait, wait, wait...) > click refresh page > page loads ok > scroll to bottom > click NEXT button > wait for Loading... (wait, wait, wait...) > click refresh page > page loads ok > stop recording. The video is uploaded to Data File Host. Please uncheck Download with Secured Download manager https://www.datafilehost.com/d/51004bfd As I mentioned this is happening with all three browsers I checked. Thank you for your assistance.
  20. Windows 7 x64, Internet Explorer 11,Chrome 52.0.2743.82 or Firefox 47.0.1 the same thing. I usually select to go to the last page from the thread title and all is OK but than if I want to go back one page to read previous posts than it stuck on Loading... I need to hit refresh page to get to load the page If I select any of the pages from the first time from the thread title it goes right to that page so no problem accessing directly any of the pages.
  21. I don't know if this has been reported or not, but for me when use butons for prev/next or hit a page from the top or bottom go to page bar allways stuck on Loading circle, never gets to the page. This thing is for quite a while now.
  22. I remember this. If you have a folder named "Drivers" in the root of any drive connected during install it will be picked up by the RunOnce. Though, it should only install the drivers needed for the current install not all what it finds in the folder.
×
×
  • Create New...