Jump to content

Recommended Posts

  • Replies 847
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

FFaM v1.0.2.11 Updated 23 July 2012 It can be frustrating to manually reinstall Firefox with all its extensions, themes, personas and other add-ons. Even for those administrators who need to depl

You're welcome for the update. Cert8.db is copied if you choose to include passwords.

@German - I will add the option to name the link anything you like. I will add shortcuts for safe-mode. You can already name the folder that the link is placed in. @dude - If I can reproduce the error

Posted Images

Before the 0.604 version, I chose my usual options and it allowed me to create the addon. In 0.604, my usual options leads the Create Installer key to be all grayed out. Can anyone help?

In v0.603, I made the script verify the version of the saved file against the version of the script. If it is not the same, it will not accept the saved info. Sorry.

If that is not the problem, PM me with a screenshot.

Edited by Jonnyboy
Link to post
Share on other sites

Hi JonnyBoy, don't know what's goin'on but when launching the exe from my desk, got only the Bin file and the JonnyboysTools.hta thing then wait ..... Then nothing's happening. Any idea? Also seems like very difficult to download the exe from the link you add. Thanks to let us know and all the best. :)

Link to post
Share on other sites
Hi JonnyBoy, don't know what's goin'on but when launching the exe from my desk, got only the Bin file and the JonnyboysTools.hta thing then wait ..... Then nothing's happening. Any idea? Also seems like very difficult to download the exe from the link you add. Thanks to let us know and all the best. :)

Check task manager for mshtml.exe and if is running, stop it. The script only allows one instance of mshtml.exe to be running. That file will usually stay open if the script crashes or is exits improperly.

If that is not the problem, try rebooting and run the script again.

Le me know if that helps.

Thanks

***EDIT***

mshta.exe not mshtml.exe

Edited by Jonnyboy
Link to post
Share on other sites

Ok Jonnyboy, thanks for that quick answer. I openned the task manager for mshtml.exe like you said but didn't find it. So now what I did was to click on "JonnyboysTools.hta" then had the windows to start creating the addon! Strange isn't it? Anyway, have to go to make few unattend XP tonight and thanks again for your kindness.

All the best,

the courageous cat

Edited by Courageous Cat Iz Dubravu
Link to post
Share on other sites
I think WGA plugin needs an update also, since it's not v1.9.40.0.

Yes, but when you go to get the plugin, it is still the previous version. At least it was, when I post the update. I will check again. You can verify by removing the wga or oga plugin and click on the link in Firefox Addon Maker, that will take you directly to the download pagefor wga and oga.

Thanks

Link to post
Share on other sites
Yes, but when you go to get the plugin, it is still the previous version. At least it was, when I post the update. I will check again. You can verify by removing the wga or oga plugin and click on the link in Firefox Addon Maker, that will take you directly to the download pagefor wga and oga.

Thanks

Oki, VM is running, will test it in some minutes. :) (if its possible to use WGA in Firefox :)).

Link to post
Share on other sites

2uf58bp.png

Validating is working fine tho. :)

But none of my extensions/addons/themes are being installed correctly??

Addons im using:

vy71jk.png

Themes im using:

2lo6a74.png

My Firefox looks like Chrome, because I got used to the layout of Chrome, so I made my Firefox exactly the same.

But in my VM its just basic Firefox look? No addons at all.

Logfile:

http://www.mediafire.com/?wj2kze4mgme

Edited by Raoul
Link to post
Share on other sites

After looking at the log file, it appears that the ProfilePath only has 4 files in it

C:\Documents and Settings\Raoul\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\Nstavc2y.Default\bookmarks.bak
C:\Documents and Settings\Raoul\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\Nstavc2y.Default\bookmarks.html
C:\Documents and Settings\Raoul\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\Nstavc2y.Default\localstore.rdf
C:\Documents and Settings\Raoul\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\Nstavc2y.Default\prefs.js

Re-check that you have selected the proper profile and try it again.

Link to post
Share on other sites

Hmm I checked the profiles map, and I have 2 .default? <_<

Nstavc2y.Default

and

zfpl0uzz.default

In the last on are my extensions etc:

vqpil0.png

Nstavc2y.Default

k6er8.png

zfpl0uzz.default

eirzq0.png

I checked the bookmarks.html in Nstavc2y.Default, but that are not my bookmarks lol :P (is last edited @ 27/11/2007, and only 128KB.. weird).

And the other bookmarks.html is empty. :blink:

How can I check what Firefox is currently using? (I just deleted the Nstavc2y.Default, it was not in use by anything).

Oh I just updated the bookmarks.html manually (exported my bookmarks).

Edited by Raoul
Link to post
Share on other sites
It works perfectly now!

One thing, I selected Quick Launch, but it isnt created?

Remember, quick launch shortcuts are created for the user that user the installer. If you install during unattended, it is created under the Administrator account, not under any user that you created.

If this is not the case in your situation, PM me the log.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...