Jump to content
neuropass

Windows 7 Forum Trash

Recommended Posts

Guest

does anyone kindly post a mirror link to me as i cant access mediafire page,thanks in advance.

mirror

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well..... I cant get it to work....

Run the toolkit, goto tool manager, goto addon integrator....

Choose wim file, select addons, hit start integrating.....

As soon as you hit "start integrating" it says "complete" in the lower

left corner, and then the dism window comes up and it mounts the wim,

after it mounts the wim, it just sits there... Doesn't integrate anything....

As usual, I always have problems :dribble:

Edited by *Reaper*

Share this post


Link to post
Share on other sites

This was taken using the registry hive tool....

Notice it says not able to mount wim,

But the progress bar in dism continued going up....

Acts to me like the toolkit is not "waiting" for dism to work...

But im not a programmer :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

hey lego what has changed since v 19 ?

and thx for your work

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello

I'm trying to add windows updates using update integrator tool but it does not working. I press the add updates button I selected the .msu files from the directory but it ends up with the message 0 updates added. Can you help me?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Which version of windows are you using and what version of windows are you trying to integrate into to? i.e Windows 7 Ultimate x64

I'm running win 7 x64 and trying to integrate on x86 disk. My windows update files are x86 version if you mean this..

Edit: both ultimate edition

Edited by stsaerox

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you cannot see the "SoLoR Updates" list can your please:

*Post a screenshot

*Test this link: http://solor.windows...7/Hotfixes/x64/

*Are you using a proxy server?

*Any other useful info :P

Even let me know if you can see it.

I figured out why I couldn't see the Solor tab....

If I have my internet connection disabled when running the toolkit, the Solor tab isnt there...

If I have my internet connection turned on, then the Solor tab is visible...

:naughty:

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm running win 7 x64 and trying to integrate on x86 disk. My windows update files are x86 version if you mean this..

Edit: both ultimate edition

I'm going to test this. If I find a problem, I will try and fix it and release it ASAP.

I figured out why I couldn't see the Solor tab....

If I have my internet connection disabled when running the toolkit, the Solor tab isnt there...

If I have my internet connection turned on, then the Solor tab is visible...

:naughty:

That's what I programmed it to do :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm running win 7 x64 and trying to integrate on x86 disk. My windows update files are x86 version if you mean this..

Edit: both ultimate edition

Hmm, working fine for me. The only time it says "0 updates added" is when im adding x64 updates when i've selected an x86 image or x86 updates when i've selected an x64 image.

EDIT: Try the new version and provide a screenshot :)

Edited by Legolash2o

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm, working fine for me. The only time it says "0 updates added" is when im adding x64 updates when i've selected an x86 image or x86 updates when i've selected an x64 image.

EDIT: Try the new version and provide a screenshot :)

I'm running on x64, trying to integrate x86 updates on x86 image. I'm using the latest version. I've downloaded from http://solor.windowsdream.com/Windows.7/Hotfixes/

the x86-10.06.2010.zip. I'll try to provide a video link.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just curious.... You did extract 10.06.2010.zip BEFORE

you tried to add it with the Toolkit right?

Because the toolkit wont accept a .zip file for updates.

You have to extract the .msu files from inside the .zip

then use the tookit to add the .msu updates...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just curious.... You did extract 10.06.2010.zip BEFORE

you tried to add it with the Toolkit right?

Because the toolkit wont accept a .zip file for updates.

You have to extract the .msu files from inside the .zip

then use the tookit to add the .msu updates...

Yes of course it ask .msu files. I've extracted this. Aslo I've tried to select all of them & one of them. It didn't work...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still would like a print screen please :)

upin1.png

After that it check the updates & results in "0 updates added"

Edited by stsaerox

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ahh i know the problem. If you open the install.wim file with 7zip, can you please upload the 1.xml file in the first folder. Thanks.

Hope that it helps. No problem :)

Edited by Legolash2o
Removed 1.xml file (thanks)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...