Jump to content
ricktendo

[Alky] Windows Sidebar Installer [August 1 2007]

Recommended Posts

i have notice tath aftwer a few hours (2 or 3) the memory occupation of sidebar (on xp) with 3 gadget (calendar, watch, notes) increase too much... from 23.000kb to 155.000kb! Closing the application and reopen it solve the problem...

Any solution?

I have similar issue on Vista..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try deleting the Drive Info .Gadget folder in the Shared Gadgets folder and then re-download the one from Windows Gadget Gallery and re-install it, then tell me if you still have the same error

Share this post


Link to post
Share on other sites

My friend,

I've deleted it and download from gallery. bu somehow it doest appears at all! test with other gadgets they are okay except that driveinfo...very weird and funny

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

Finally I know what the problem is....my 2nd partition is in FAT32 format, couldn't be traced by XP, since I format that partition to NTFS then everything is clear......Bravo

20070408175819oa0.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jembal, can you please post your wallpaper in the wallpapers section of the forum..

Cheers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi ricktendo64 can u help the currency Gadget comes up but when u but numbers in it , it does not a thing any help many thx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Ricks ! ,

Thank you for this amazing addon/installer, ive been using it since the day it came out as RTM .

I have an issue , it's annoying , but it doesnt close/crash sidebar , its the attached error message , i keep getting it between 2 to 3 hours while the sidebar is running , Would u help me please ?

post-1484-1176724546_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Nadeem I'm afraid thats a question for the makers of VAIO Rafael and Zoronax, I cant say that I have ever had that error... The only thing I can think of is try reinstalling VAIO and then Right Click on Sidebar.exe and Patch and Run Vista Executable (VAIO Patch)

Share this post


Link to post
Share on other sites
@Nadeem I'm afraid thats a question for the makers of VAIO Rafael and Zoronax, I cant say that I have ever had that error... The only thing I can think of is try reinstalling VAIO and then Right Click on Sidebar.exe and Patch and Run Vista Executable (VAIO Patch)

this doesnt seem to work , the error msg is still there , do u have any other clues ? i dont think its a Vaio issue, ive had this one before i formatted my computer , and the msg was gone after the format.

but , i changed the computer 1 week ago , and when i installed the sidebar , the msg came back , note that i have RVMupdatePack 2.1.9 and Dotnet 3.0,2.0,1.1 , also WMP11 and IE7 are already integrated with latest Hotfixes.

Thanks in advance ricks !

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm getting the following error msg on startup:

"Sorry. This application attempted to delay-load a library of function that does not exist. Instability may occur."

After that Windows Sidebar crashes...

I already had WMP 11 & IE7, so i downloaded .Net 3.0 & Vaioxp_b2r3.4_feb02 & installed them...

What can be the prob?? I couldn't download WLAN Api.

Thx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok... I've downloaded WLAN API & now Windows Sidebar is working.

But none of the gadgets(except for a few) are working.

When i'm adding a gadget, it says:

A Runtime Error has occurred.

Do you wish to Debug?

Line: 299

Error: Library not registered.

How can i make the gadgets work??

Thx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Drag and drop wlsrvc.dll and sbdrop.dll into regsvr32.exe in the same folder then type this in a Run Box or CMD window

"%VAIOTOOLS%\regtlib.exe" "%ProgramFiles%\Windows Sidebar\sidebar.exe"

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey rick! ^SoKoOLz^ has his ver too ... aside from it being an NSIS ... and as per post, it should be faster ... what else is there to make the switch? certainly though i am happy that users have options ... :) thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hy,

I have the same problem as carrotmadman6:

"Sorry. This application attempted to delay-load a library of function that does not exist. Instability may occur."

so I have already all the requirments installed, but have no idea how to intall "Ricks_WLanAPI-KB918997_AddOn_v3"-there is no executable inside the archive...

plz help, thx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thx ricktendo64...:) now the sidebar is working!!My only problem is that the SlideShow gadget is not showing the whole image when it is placed on the sidebar, only if i drag it down on to the desktop.What to do now?

thx

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...