Jump to content

Onepiece XP Post-SP3 AIO Update Pack En-US FINAL


nonno fabio
 Share

Recommended Posts

After integrating to XPSP3 source since OnePiece Windows XP Post-SP3 UpdatePack v3.6.0 "System Properties" doesn't show cpu speed. My Computer>Manage>Services and Applications>WMI Control>Properties, two WMI errors with provider load failure failure.

Link to comment
Share on other sites

It's a v.3.6.0/3.6.1 bug: v3.6.2 is not affected.

To fix it in a live XP system, save this code in a text file:


REG ADD HKCR\Interface\{F50A28CF-5C9C-4F7E-9D80-E25E16E18C59}\ProxyStubClsid32 /ve /t reg_sz /d {7C857801-7381-11CF-884D-00AA004B2E24} /f
REG ADD HKCR\Interface\{FEC1B0AC-5808-4033-A915-C0185934581E}\ProxyStubClsid32 /ve /t reg_sz /d {7C857801-7381-11CF-884D-00AA004B2E24} /f
REG ADD HKCR\Interface\{11CAA957-4E80-474E-A819-7FD72148ADA9}\ProxyStubClsid32 /ve /t reg_sz /d {7C857801-7381-11CF-884D-00AA004B2E24} /f
REG ADD HKCR\Interface\{2B322B6E-A9DF-44E3-97BF-259E3583FDA4}\ProxyStubClsid32 /ve /t reg_sz /d {7C857801-7381-11CF-884D-00AA004B2E24} /f
REG ADD HKCR\Interface\{2DB9FA90-9973-46CF-B310-9865B644699D}\ProxyStubClsid32 /ve /t reg_sz /d {7C857801-7381-11CF-884D-00AA004B2E24} /f
REG ADD HKCR\Interface\{41AA40E6-2FBA-4E80-ADE9-34306567206D}\ProxyStubClsid32 /ve /t reg_sz /d {7C857801-7381-11CF-884D-00AA004B2E24} /f
REG ADD HKCR\Interface\{6919DD07-1637-4611-A8A7-C16FAC5B2D53}\ProxyStubClsid32 /ve /t reg_sz /d {7C857801-7381-11CF-884D-00AA004B2E24} /f
REG ADD HKCR\Interface\{854D745C-6742-42C0-8BB9-01EC466B6E87}\ProxyStubClsid32 /ve /t reg_sz /d {7C857801-7381-11CF-884D-00AA004B2E24} /f
REG ADD HKCR\Interface\{88F3781C-6902-4647-9A6B-A74F450AF861}\ProxyStubClsid32 /ve /t reg_sz /d {7C857801-7381-11CF-884D-00AA004B2E24} /f
REG ADD HKCR\Interface\{8A0DC377-A9D3-41CB-BD69-AE1FDAF2DC68}\ProxyStubClsid32 /ve /t reg_sz /d {7C857801-7381-11CF-884D-00AA004B2E24} /f
REG ADD HKCR\Interface\{A210BFE9-C9F7-4919-B114-0D98B3D5341E}\ProxyStubClsid32 /ve /t reg_sz /d {7C857801-7381-11CF-884D-00AA004B2E24} /f
REG ADD HKCR\Interface\{AC9EA02A-2C8A-4ACD-B562-D7E8EBEE8E8E}\ProxyStubClsid32 /ve /t reg_sz /d {7C857801-7381-11CF-884D-00AA004B2E24} /f
REG ADD HKCR\Interface\{DF2373F5-EFB2-475C-AD58-3102D61967D4}\ProxyStubClsid32 /ve /t reg_sz /d {7C857801-7381-11CF-884D-00AA004B2E24} /f
REG ADD HKCR\Interface\{FD450835-CF1B-4C87-9FD2-5E0D42FDE081}\ProxyStubClsid32 /ve /t reg_sz /d {7C857801-7381-11CF-884D-00AA004B2E24} /f

save it with .cmd extension then run it.

Link to comment
Share on other sites

new release.

Also .net 3.0, 3.5 and 4.0 remove addons have been added (2.0 is not removable).

As the remove addons are really small, they've been packed in a single .cab file (it's not an addon itself!) from which you'll extract the ones you need

Link to comment
Share on other sites

Hi

can someone post a link to download the previous release: v3.6.2? There seem to be a bug in this release. At least for me. After integrating v3.7.0 into a sp3 setup folder (by nlite or RyanVM), I can no longer use the remove components feature of nlite. This results in a broken install setup (onepiece package is no longer integrated during installation). I deleted the previous version and cannot find it anywhare for download

Thanks

Link to comment
Share on other sites

After slipstreeming OnePiece_Windows_XP_Post-SP3_UpdatePack_v3.7.0_ENU.7z on a clean WindowsXpSp3 Source by RVM_Integrator_1.6.1b2.1.

There appeared following error.

T-23

The system can not find the file specified

C:\WINDOWS\system32\<LANG-NAME>\mtsc.exe.mui

On bypassing this error setup goes smooth over but the system could not boot hang.

Link to comment
Share on other sites

After slipstreeming OnePiece_Windows_XP_Post-SP3_UpdatePack_v3.7.0_ENU.7z on a clean WindowsXpSp3 Source by RVM_Integrator_1.6.1b2.1.

There appeared following error.

T-23

The system can not find the file specified

C:\WINDOWS\system32\<LANG-NAME>\mtsc.exe.mui

On bypassing this error setup goes smooth over but the system could not boot hang.

I did an integration and got no errors whatsoever(burnt it on A CD and I'm using it as I type now), can I assume you burnt this on a CD also and thereafter made the installation( If so ,It reminds me of a case long time a go when my burn process wasn't done well on the CD-which in my case was a CDRW and was corrupted or missed some bits/whatever).

I would suggest to make a virtual install before to make sure this error isn't on the integration.

wish you the best

Link to comment
Share on other sites

mtsc.exe (and mtsc.exe.mui) is a file commonly found is illegal/illicit/pirated XP 'remixes'. It is named similar (but not exactly) to an otherwise legit file used by an older version of RDC.

it is commonly used by malware to patch-in-place code that will compromise a running system or a system that has supposedly been reinstalled from a 'trusted' source. This is usually a clueless-noob problem.

**FAIL**

It is more than possible that any XP distro or source that has this file has been hacked as an infection vector and distro for botnets.

be careful out there.

http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?p=104752#104752

Edited by nonno fabio
Link to comment
Share on other sites

Thanks for nonno fabio and qwesta to impart their valuable suggestions. I got fixes the problem now.

First I Integrate the OnePiece_Windows_XP_Post-SP3_UpdatePack_v3.7.0_ENU.7z pack with RVM integrator and checked in VM.

It works then itegrate drivers, tweeks,etc by nLite and checked again in VM work but no netfix all addons installed

as T-23 takes less time comparatively. At last I integrate extra addons and checked the problem again persist.

So I remove some of Addons. May problem was due to rdp_6.1.7100.0_addon.rar addon.

Now installation is smooth but Dotnet all version is abscent. Please suggest how can I fix this Problem.

Link to comment
Share on other sites

Thanks for nonno fabio and qwesta to impart their valuable suggestions. I got fixes the problem now.

First I Integrate the OnePiece_Windows_XP_Post-SP3_UpdatePack_v3.7.0_ENU.7z pack with RVM integrator and checked in VM.

It works then itegrate drivers, tweeks,etc by nLite and checked again in VM work but no netfix all addons installed

as T-23 takes less time comparatively. At last I integrate extra addons and checked the problem again persist.

So I remove some of Addons. May problem was due to rdp_6.1.7100.0_addon.rar addon.

Now installation is smooth but Dotnet all version is abscent. Please suggest how can I fix this Problem.

I had the same problem. I reported it earlier but no response so far. It seems to be a bug in this release. You can go back to v6.3.2 or use the following workaround:

1: use nlite to integrate sp3 (if your cd is pre sp3), and than use nlite only for tweaks related to removing components (remove old drivers, languages.. etc)

2: use RyanVM to integrate Onepiece v3.7.0

3: use nlite for adding all other addons, driver integration, and all other tweaks (except removing components section!)

4: use RyamVM again to optimize system files and build the final ISO

If you choose to use DriverPacks, then skip adding drives in step 3, and add them using Driverpack base right after step3 before step 4

Please inform if it works for you

Or you can just wait for the next version of Onepiece, and hope the bug is fixed this time...

Edited by EB1000
Link to comment
Share on other sites

Thank you Mr.EB1000 for your new innovative Idea.Since I fixed the problem with discussion with the creater of

OnePiece_Windows_XP_Post-SP3_UpdatePack_v3.7.0_ENU.7z in this forum.

http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?p=104838#104838

But your idea to run nlite session first then RVM is new. I am going to try it.Soon I put the result.

Thanking you.

Edited by J.S.Prasad
Link to comment
Share on other sites

Mr.EB1000 here is result.

I first take nLite session intgrating drivers,removal components,options and tweeks on

clean WinXpSp3 source using my Last Session.ini. This session do not need to check.

The size of Source now remain 270 MB approximately.

Then I integrate OnePiece_Windows_XP_Post-SP3_UpdatePack_v3.7.0_ENU.7z by RVM and check

this Session in VM.As excepted all tweeks (passed away) and the size become 470 MB.

Installation run smooth installing NETFX all component takes about 40 Minuits at T-23

I again select RVM session to integrate my .inf and SVCPACK addons about 135MB

this session also no need to check on VM.

Last I run RVM session again selecting few OnePiece_Remove_AddOn_For_WinXP_UP

and check on VM.It takes compratively less time in installation.

Now my CD is ready to write in RW media and I am proceeding.

One thing media player icon is still abscent from startmenu I have puts icons in

$OEM$\$Docs\All Users\Desktop and $OEM$\$Docs\All Users\Start Menu\Programs

but none of these appears and even running C:\Program Files\Windows Media Player\setup_wm.exe

Edited by J.S.Prasad
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Dear one piece

Do not forget between now and then to stop in at your subject in order to watch what we have added updates to strengthen a copy of Windows

I have seen in this version of what I would have liked from the merged netfx pack full

Astronomy very much for this wonderful effort

Which I hope that God gives me such a mind

For me, I asked a simple

Division of the update to the link parts for easy download

Brother, Walid

Link to comment
Share on other sites

Dear nonno fabio

Are you planing on releasing a newer version soon? I'm only asking because I just upgraded my hardware and I'm going to reinstall windows xp. If a newer release is about to come out within a few days, I'd rather wait with the re installation..

Thank you so much for your excellent work

Link to comment
Share on other sites

I have a issue when using the updatepack. The issue I have is when I go to install diskeeper 2009 or 2010 during the installation the windows installer service crashes and the setup errors with a MSI 1719 error.

The steps I used to create the Windows XP ISO:

1. Integrated SP3 into a clean Windows XP Home SP2 source with Nlite

2. Integrated OnePiece's update pack with RVM

3. Created an ISO with Nlite

4. Installed Windows XP Home SP3 + Update pack in VMware

5. Installed Diskeeper 2010 and then received windows installer error 1719.

What I have to tried:

1. Integrated SP3 into a clean Windows XP Home SP2 source with Nlite and created an ISO

2. Installed Windows XP Home with SP3 and then installed diskeeper 2010 without any issues

3. I then uninstalled diskeeper 2010

4. Installed Windows Installer 4.5

5. Reinstalled Diskeeper 2010 without issues

At first I thought the issue might be between the windows installer 4.5 and diskeeper but after installing 4.5 and then installing diskeeper 2010 on a windows xp source without onepiece's update pack I then realized it may be something else in the update pack that is causing the issue.

I was also able to install Microsoft Office and various other applications that use the windows installer service with onepiece's update pack integrated and had no issues. The issue seems to be related to diskeeper and the update pack only.

Thanks for any help.

Link to comment
Share on other sites

I have a issue when using the updatepack. The issue I have is when I go to install diskeeper 2009 or 2010 during the installation the windows installer service crashes and the setup errors with a MSI 1719 error.

The steps I used to create the Windows XP ISO:

1. Integrated SP3 into a clean Windows XP Home SP2 source with Nlite

2. Integrated OnePiece's update pack with RVM

3. Created an ISO with Nlite

4. Installed Windows XP Home SP3 + Update pack in VMware

5. Installed Diskeeper 2010 and then received windows installer error 1719.

What I have to tried:

1. Integrated SP3 into a clean Windows XP Home SP2 source with Nlite and created an ISO

2. Installed Windows XP Home with SP3 and then installed diskeeper 2010 without any issues

3. I then uninstalled diskeeper 2010

4. Installed Windows Installer 4.5

5. Reinstalled Diskeeper 2010 without issues

At first I thought the issue might be between the windows installer 4.5 and diskeeper but after installing 4.5 and then installing diskeeper 2010 on a windows xp source without onepiece's update pack I then realized it may be something else in the update pack that is causing the issue.

I was also able to install Microsoft Office and various other applications that use the windows installer service with onepiece's update pack integrated and had no issues. The issue seems to be related to diskeeper and the update pack only.

Thanks for any help.

I wouldn't recommend installing any type of disk defragmentation software. No one of the available tools does a good job anyway, and they tend to cause more problems and take a lot of resources running processes in background. the best way to keep a fragment free disk is to use Mydefrag 4.x.x and run it's Monthly script OFFLINE using a live windows CD (Windows PE based).

Edited by EB1000
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hi. I have a problem. I have created CSY update pack, and I integrated it with nLite or Rvm Integrator 1.6 into the clean XP.

When I install this Windows XP, with included updatepack, with Czech language settings (keyboard, installation programs etc.. short Regional Settings) it is everything all right. But when I switch language settings to Slovak (Regional Lang. Settings) or any else language, it is giving me this error in 13 minute:

2r7vsc1.jpg

In english: Installing the INF file error occurred. Cause: The parameter is incorrect.

And this is make me crazy.. I dont know, what I can do with this error.

Can anyone help me with this please... :tired:

I have tried make updatepack for five times (with newest tool), but still this error.

Link to comment
Share on other sites

OffTopic

the; Slovak (Slovakia) - 041B (sk-SK, SKY, SK, 1051), not supported by the [string] section OPMWXPUP.inf files (and not one of the 24 languages that supports Windows XP by default, so default is not written into the file OPMWXPUP.inf, OPMWXPUP.inf file supports CSY, not the SKY), try to rename the [strings.0405] in [strings.041B], or remove all [string.xxxx], and then just keep the [strings.0405] and rename it to [strings]

Ciao.

Edited by OnePiece
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...